Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Ile trwa uaktualnianie?

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 radwar

radwar
  • 2 posts
  • SkądWrocław

Posted 11 May 2010 - 19:26

Witam

Podłaczylem mojego iPhona do kompa i pobralem najnowszego softa i wszystko by gralo gdyby nie fakt iz od dwoch godzin iTunes pakuje mi nowy soft a na telefonie pasek postepu ani drgnie. Teraz nie wiem co robic bo jesli odacze lub zrestartuje to pewnie dupa blada i phon sie sypnie. Czekac dalej? Ile to zazwyczaj trwa?
Nadmienie ze to iPhone 3G 16GB

[NICKMOD]majkool[/NICKMOD]
[MOD]Nazwa tematu poprawiona. ;)
Używaj czasem prefixu dla wybranego modelu i wersji oprogramowania [?G - ?.?.?].
[URL="http://www.myapple.pl/iphone-pytania-i-problemy/announcement-b-font-color-red-zasady-tworzenia-tematow-regulamin-font-b.html"]ZASADY TWORZENIA TEMATÓW - REGULAMIN[/URL][/MOD]

#2 NoRk

NoRk
  • 155 posts

Posted 11 May 2010 - 19:36

wgranie nowego softu trwa ok 15 min, spróbuj od nowa, tu masz linka jakby poszło coś nie tak [Tutorial] Jak wprowadzi

#3 radwar

radwar
  • 2 posts
  • SkądWrocław

Posted 12 May 2010 - 15:44

No to sie stalo i telefon mi sie zablokowal. Jako iz byl sciagany simlock a ja o tym nie wiedzialem i probowalem zaktualizowac soft na nowszy to moj iPhon sie zblokcil na maksa i teraz nie mam pojecia co mam zrobic. Ma ktos jakies pomysly co z tym fantem zrobic??

#4 TrustHappy

TrustHappy
  • 66 posts

Posted 12 May 2010 - 15:52

czytac, czytac i jeszcze raz czytac forum. zaleznie od tego co chcesz osiagnac rozwiazan problemu jest kilka, dlatego sam musisz wiedziec o co Ci tak naprawde chodzi. poszukaj info jak wprowadzic iphone'a w tryb dfu i zrobic restore. poczytaj o sofcie i basebandzie. powodzenia

#5 NoRk

NoRk
  • 155 posts

Posted 12 May 2010 - 16:08

No jak co wgraj nowy soft, byle nie 3.1.3 bo simlocka nie ściągniesz potem jb np. redsn0w`em i ściągnij simlock. tu masz parę linków przydatnych http://myapple.pl/ip...tualizacja.html i link do softów Pobierz oryginalne oprogramowanie dla ka

#6 majkool

majkool
  • 4385 posts
  • SkądPolice

Posted 14 May 2010 - 01:00

Telefon jest z jakiej sieci?, to może uda się ściągnąć SIM-lock'a.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users