Posiadam Ipod'a Nano 4G. Słucham sobie muzyki, minie kilka minut i momentalnie on się zacina, wyłącza i nie da się go z powrotem włączyć. Resetuje go i działa normalnie i znowu, podczas słuchania się zatnie i tak w kółko. Co robić?

iPod Nano 4G 4th gen się zacina
Started by
~bakul
, 08 May 2010 15:23
9 replies to this topic
Posted 08 May 2010 - 15:23
Posted 09 May 2010 - 15:29
Polecam spróbować ponowne wgranie softa
Pobierz najnowsze oprogramowanie przez iTunes i zainstaluj.
Jeżeli problem będzie się powtarzał poszukamy innych rozwiązań

Posted 03 June 2010 - 10:20
Przywróciłem domyślne ustawienia i dalej się zacina. Zauważyłem, że jak iPod jest naładowany to się nie zacina, ale jak ma poniżej połowy baterii to już się wiesza.
Posted 03 June 2010 - 10:45
masz go zapchanego do granic możliwości? mi wtedy wolniej reaguje

Posted 03 June 2010 - 11:05
28 utworów jest wgranych na iPoda, ale to na pewno nie przez to. Po przywracaniu domyślnych ustawień był jeden utwór wgrany i też się zacinał, więc to coś innego.
Posted 02 August 2010 - 22:09
Otrzymam jakąś pomoc jeszcze?
Posted 30 April 2011 - 11:17
Problem z iPod Nano 4th gen 4gb Silver
Witajcie!
Dwa lata temu zakupiłem iPod'a 4 generacji 4gb. Z początku działał dobrze, wszystko OK. Ale po paru miesiącach, zaczął się zacinać, nie można było normalnie słuchać muzyki/oglądać filmów. Jak się okazało, była to "cisza przed burzą", po tygodniu komputer przestał wykrywać iPod'a, ogólnie nie dało się go używać. Przeinstalowałem system, ale i to nie pomogło. Stwierdziłem, że od tego jest gwarancja, udałem się do sklepu Euro RTV AGD, gdzie zakupiłem owy sprzęt. Wszystko dobrze, po dwóch miesiącach towar wrócił z serwisu. I co napisali?! "Sprawny" Tylko tyle, no nic nawet go nie odebrałem, od razu z panem ze sklepu wysłaliśmy towar ponownie, tym razem szczegółowo opisany problem. Po kilku miesiącach towar wrócił tym razem: "Testy - nie stwierdzono usterki 32h odtwarzania muzyki NON-STOP, Odtworzenie oprogramowania". Więc ja się pytam, o co chodzi? Chyba nie problem w tym, że używam normalnego PC? No dobrze, odebrałem sprzęt wróciłem do domu, podłączyłem do komputera w celu naładowania go i zaczynam odtwarzać muzykę, nie minęły dwie piosenki, iPod zaciął się i nic. Resetuje go, czarny ekran i nic. Pojawia się logo apple, ale można tak czekać i czekać, nic się nie zmieni. Macie na to jakieś rady?
Posted 08 May 2011 - 21:43
Podłączam się, mam ten sam problem z dokładnie tym samym modelem odtwarzacza. Zna ktoś jakieś rozwiązania?
Posted 10 May 2011 - 11:32
Dodam jeszcze, że gdy podłączam iPods do komputera pokazuje się okienko "czekam na iPoda" no i po kilku minutach czekania pojawia się komunikat: "iPod został podłączony, ale nie rozpoznany. Odłącz iPoda i podłącz go jeszcze raz, po czym spróbuj ponownie. Wystąpił nieznany błąd (1601)."
Posted 12 April 2012 - 19:33
Rozumiem, że nikt nie udzieli mi więcej żadnej pomocy?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users