Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ipod touch 3g 3.1.3 Probelm z Cyder 2, Winscp itp

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 wawra

wawra
  • 19 postów

Napisano 07 maja 2010 - 19:34

Witam. Moj Problem polega na tym, ze nie mam wifi i chcialbym wrzycic różne aplikacje .deb na Ipoda Touch. Udało mi sie niedawno zlapac wifi i zainstalowale openssh, i tylko tyle mam na ipodzie z cydii;/ Kiedy wrzucam aplikacje np. przez Cyder2 do autoinstal robie reboot ipoda i nic;/ Gdy chce np. podłączyć go przez itunnel suite i winscp same error mi wyskakują;/ Juz nie mam zadnych pomysłów siedze na tym i czytam od kilku dni, rece odpadaja, no juz nie wiem co robić;/ Ma ktoś jakieś pomysły, proszę o pomoc bo juz mnie cos trafia;d

#2 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 07 maja 2010 - 20:12

iPhone PC Suite ?

Po instalacji deamonu, jest tam taki manager jak Cyder II.

Polecam, używałem.

Pozdrawiam,
LukaszXT

#3 wawra

wawra
  • 19 postów

Napisano 07 maja 2010 - 20:38

Zobacze ten iPhone PC Suite, a z tym Cyder II mam wlasnie taki problem ze po dodaniu aplikacji do auto install i po zrobieniu reboot ipoda nic sie w nim nie zmienia aplikacje nadal nie sa zainstalowane;/ Byc moze po reboocie trzeba jeszcze zrobic resprin tylko ze do tego nie mam zadnej aplikacji a zeby ja pobrac trzeba wifi, ktorego nie mam a zeby ja wrzucic trzeba bedzie zrobic respring i tak w kolo:) zobacze ten iPhone PC Suite;) Proszę o inne pomysły. edit: szukam i szukam i znaleźć nie mogę;) mogłby ktoś dać linka do iPhone PC Suite ktory bedzie działał z fw 3.1.3?:)

#4 wawra

wawra
  • 19 postów

Napisano 08 maja 2010 - 11:17

LukaszXT kiedyś gdzieś napisałeś, że zrobiłeś przesiadke na Iphone PC Suite i że to doskonały instalator .deb, proszę daj mi link do tego programu bo wszytsko co sciagam to wirusy... I czy jest gdzieś jakis tutek jak wrzucac te pliki .deb na ipoda touch i czy potrzebne jest do tego wifi?:)

#5 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 08 maja 2010 - 11:49

wawra: faktycznie pisałem coś takiego

Strona producenta: PC Suite for iPhone v2.8.2.126 - iPhone Download Center (najnowsza wersja)

Nie potrzeba wifi.

Pozdrawiam,
LukaszXT

#6 wawra

wawra
  • 19 postów

Napisano 08 maja 2010 - 13:11

ehh, nie moge pobrać programu z tego linku moglby ktos wstawić inny link?

#7 iMarekPL

iMarekPL
  • 2 727 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 10 maja 2010 - 13:35

Zapoznaj się z tematem: http://myapple.pl/ip...-regulamin.html

Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych