Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jakie są objawy padniętej baterii?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 DZWILU88

DZWILU88
  • 47 postów
  • SkądTYCHY

Napisano 04 maja 2010 - 15:52

Witam dziś rano zaspałem do pracy bo iphon umarł. Nie dało się go rano włączyć pomimo, że był całą noc w ładowarce oryginalnej. Cały dzień leżał w domu teraz podpoiłem go ponownie do sieci i da się jedynie uruchomić naciskając klawisz z góry to początkowe logo, czyli białe jabłko ale po chwili się wyłącza i nie dochodzi nawet do tego kręcącego się kółka które sie wyświetla podczas ładowania systemu . CZy to znak że bateria do wymiany czy może coś innego? Miał ktoś coś podobnego?

[NICKMOD]majkool[/NICKMOD]
[MOD]Nazwa tematu poprawiona. ;)
Używaj czasem prefixu dla wybranego modelu [?G].
ZASADY TWORZENIA TEMATÓW - REGULAMIN[/MOD]

#2 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 04 maja 2010 - 16:04

Podłącz pod USB w komputerze, może to tylko padła ładowarka. Ewentualnie przetestuj na innej ładowarce. Możliwe też, że padł kabelek, nie są one zbyt trwałe i czasami odmawiają współpracy.

#3 DZWILU88

DZWILU88
  • 47 postów
  • SkądTYCHY

Napisano 04 maja 2010 - 18:12

Mam dwie ładowarki obydwie działają u kumpla.

#4 DZWILU88

DZWILU88
  • 47 postów
  • SkądTYCHY

Napisano 06 maja 2010 - 10:20

Sprawa się wyjaśniła, wymieniłem barerię na nową i wszystko działa jak należy. Tak na przyszłość, jeżeli komuś ipchone z dnia na dzień przestanie się uruchamiać i po naciśnięciu przycisku z góry iphone pojawi się na ekranie logo apple, a potem zgaśnie i iphone nie uruchomi się to padnięta bateria.

#5 depe

depe
  • 484 postów

Napisano 06 maja 2010 - 10:32

Podaj info: gdzie wymieniałeś?, na poczekaniu?, jaka ta nowa bateria?, ile zapłaciłeś? Na pewno wielu osobom się to przyda.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych