Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nie można się do mnie dodzwonić

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 tomulac

tomulac
  • 2 postów
  • SkądGdansk

Napisano 03 maja 2010 - 22:38

Witam od 2 miesięcy jestem posiadaczem 3gs 32gb z ery. Żadnych JB nie robiłem, telefon nigdy mi nie spadl-jest w stanie idealnym jak ze sklepu. Jestem w nim zakochany ale mam mały proble m. Otóż kilku moich znajomych zgłaszało mi iż nie może się do mnie dodzwonić mimo że nigdy nie wyłączam tel.(czasami w nocy jak ładuje baterie) no i nie mieszkam na wsi(wiec zasieg praktycznie jest caly czas) Dużo siedze na necie i gram w gierki z appstore. czy to moze byc powod że sie nie moga dodzwonic? Ostatnio dwoch moich kumpli zwrocilo mi uwage że dzwonili do mnie(był sygnał) a mi iphone nie zarejestrowal rozmowy przychodzacej.(nieodebranej) Wersje oprogramowania mam najnowsza.
Ktos z Was szanowni koledzy ma podobny problem?

[NICKMOD]majkool[/NICKMOD]
[MOD]Nazwa tematu poprawiona. ;)
Używaj czasem prefixu dla wybranego modelu i wersji oprogramowania [?G - ?.?.?].
[URL="http://www.myapple.pl/iphone-pytania-i-problemy/announcement-b-font-color-red-zasady-tworzenia-tematow-regulamin-font-b.html"]ZASADY TWORZENIA TEMATÓW - REGULAMIN[/URL][/MOD]

#2 Fejk

Fejk
  • 303 postów
  • SkądPoznań

Napisano 03 maja 2010 - 22:49

Twoj iPhone nie byl w zasiegu 3G i korzystal z polaczenia internetowego. Bylo na forum. Sprobuj zlapac 3G, wlaczyc Safari i zadzwonic. Pozniej wylacz 3G i zadzwon, caly czas korzystajac z Safari. Efekty zobaczysz.

#3 nikki

nikki
  • 1 postów

Napisano 08 grudnia 2010 - 07:52

hej, ja mam od wczoraj (?) podobny problem. Iphone nie pokazuje, że mam przychodzące połączenie a osoba, która probuje do mnie zadzwonić, słyszy ze abonent jest czasowo niedostępny. Ja mogę wykonywać połączenia i w momencie, gdy do kogoś zadzwonię, po chwili ten ktoś może się do mnie dodzwonić ( wypróbowane na zasadzie -"hej, oddzwoń do mnie" ;)) i dostaję miliard powiadomien o tym, że dane numery o tej i o tej godzinie próbowały się ze mną połączyć. Wszystko jest chwilę ok, a po godzinie- dwóch znowu dostaję gniewne maile, że wyłączam telefon i dlaczego. Zupełnie tego nie rozumiem, bo z zasięgiem wszystko jest ok, jest prawie pełny, w ustawieniach wszystko mam po staremu, wifi wylaczone. Czy przyczyną mogą być błędy operatora sieci?

#4 maxld

maxld
  • 636 postów
  • SkądŁódź

Napisano 08 grudnia 2010 - 08:13

Fejk wyjasnil z czym jest problem...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych