Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

World of Warcraft Win Xp czy Mac OSx

• Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 zico_chaos

zico_chaos
  • 341 posts

Posted 04 January 2007 - 23:38

Witam Mam takie pytanie ??? Czy lepiej działa WoW (iMac) pod Mac Osx czy lepiej zainstalować Windowsa przez Bootcamp i tam WoW ?

#2 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 05 January 2007 - 17:31

Nie ma znaczenia. Dzialal bedzie tak samo... Na pewno mniej zachodu jest pod OS'em. To raz. Dwa jak sobie raz nieopacznie wcisniesz [Windows] podczas na ten przyklad jakiegos instance to sie przekonasz jak boli windows.
  • Monika_M likes this

#3 sanitariusz

sanitariusz
  • 524 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 06 January 2007 - 16:15

Zainstalowalem kupiona wersje w Empicu na moim imacu z intelem nie widze roznicy z PC

#4 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 06 January 2007 - 17:05

Zainstalowalem kupiona wersje w Empicu na moim imacu z intelem nie widze roznicy z PC

zdaje sie ze kolega nie o to pytal :P

#5 Siimek

Siimek
  • 23 posts
  • Skądz Cmentarza

Posted 07 January 2007 - 16:16

ja osobiscie niezauwazylem roznicy poza pozniejszym wydaniem :P i trudniejszym zakupiniem gdzie ty to w empiku kupiles to niemozliwe :D jescze sie nie spotkalem zeby mozna w empiku gry na maca kupic gdzie to bylo?? musze sie tam wybrac chyba :D

#6 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 07 January 2007 - 16:21

ja osobiscie niezauwazylem roznicy poza pozniejszym wydaniem :P i trudniejszym zakupiniem gdzie ty to w empiku kupiles to niemozliwe :D jescze sie nie spotkalem zeby mozna w empiku gry na maca kupic gdzie to bylo?? musze sie tam wybrac chyba :D

Z tego co wiem to WOW jest nagrany na płytkę hybrydowo tj. uruchamia sie i na PC i na Mac (moja wersja kupiona właśnie w empiku taka jest) Poza tym w Polsce były tylko takie wersje nooo chyba ze "kioskowe" wersje ale o tych sie nie wypowiadam :) Polecam Ci sprawdzić Swoją ... co do pytania to na Macu dziala tak samo jak pod Win wiec nie widze potrzeby instalacji Windy do grania :)

#7 dead

dead
  • 425 posts

Posted 20 January 2007 - 10:16

a ja polecam osx.... kiedy wychodzi update... to na windowsie mozna sie pociac czekajac az sie sciagnie... a na osx download smiga ze hey.... :-)

#8 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 20 January 2007 - 13:38

a ja polecam osx....

kiedy wychodzi update... to na windowsie mozna sie pociac czekajac az sie sciagnie...
a na osx download smiga ze hey.... :-)

Watpie by system miał jakieś znaczenie co do predkości łącza .... może rozmiar patcha na OS-a jest mniejszy ale nie sprawdzałem :lol:

#9 sokl

sokl
  • 209 posts
  • SkądSzklarska Poręba

Posted 20 January 2007 - 13:50

chyba chodzi o to, że wiekszość graczy ma windowsa i rzucają sie na udpade jak psy na kiełbasę...

#10 sanitariusz

sanitariusz
  • 524 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 20 January 2007 - 14:09

Ja tam zainstalowalem na macu. Dziwne by bylo bym zainstalowal na windowsie kiedy mam mozliwosc grania na osx :D No i ja tez w Empicu kupilem...

#11 dead

dead
  • 425 posts

Posted 21 January 2007 - 16:06

chyba chodzi o to, że wiekszość graczy ma windowsa i rzucają sie na udpade jak psy na kiełbasę...

dokladnie tak....
na pc nie mozna sie dopchac od patchy....

#12 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 21 January 2007 - 17:16

Jeszcze kilka miesiecy temu (powiedzmy 5 nie widziałem problemów z transferem i szybkością połączenia co środę) Ale zgadzam sie z przedmówcą ze bez sensu było by instalowanie WoWa pod Winde mając natywną wersje na Maczka :)

#13 klakier

klakier

The Man That Walks Alone

• 1327 posts
  • SkądPiła, Poland

Posted 23 January 2007 - 14:13

a ja roznice widze :) nie dosc ze ladowanie sie jest o wiele milsze (szybsze) to i z mojego slownika zniknelo pojecia lag sprzetowy specjalnie po przeczytaniu tego watku testowalem z kumplem na 2 maszynach polaczonych w siec PC: Laptop Maxdata ECO 2.6 GHz 798 MB Ram Grafika SiS zintegrowana Mac: eMac (USB 2.0) 1.25 GHz PPC (G4) 768 MB Ram Grafika Radeon 9200 bez konkurencyjnie na Macu chodzi lepiej dziwne jest tez to ze Mac jest wpiety w siec z PC jako odbiorca internetu dlaczego dziwne to jest ? bo na PC mialem przez chwilke wyczuwalny lag zwiazany z polaczeniem internetowym ... na macu nie bylo takiego czegos ani na chwilke

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users