Jestem od niedawna poczatkujacym uzytkownikiem Macbook Pro z zainstalowanym Prallels Beta. Wszytsko działa poprawnie z wyjatkiem połacznia sieci bezprzewodowej i możliwoscia połaczenia mojego maca przez siec "mshome" z innymi komputerami PC.
Bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc.

Parallels a połacznia sieciowe
Started by
wrzaska
, 04 Jan 2007 20:31
4 replies to this topic
Posted 04 January 2007 - 20:31
Posted 04 January 2007 - 21:07
Na obrazku "11" masz zaznaczone gdzie wejsc. Na obrazku "2" masz pokazane gdzie mozna wybrac jakiej karty sieciowej chcesz uzywac pod winda(zwykla sieciowka lub wifi u mnie). Wybierz sobie ktoras i mysle, ze juz powinienes cos wymyslec
Nie mam mozliwosci podlaczenia sie do zadnej sieci, wiec juz nic nie wymysle.
Jesli masz starszego parallesa i inaczej to troche u ciebie wyglada lub nie ma tych opcji, to sciagnij najnowszego ze strony producenta 1970(demo) i napisz do mnie wiadomosc na forum, to powiem co dalej, zeby to juz nie bylo demo... ;P rozumiesz :]

Posted 08 January 2007 - 22:01
Mocno i bardzo i wogole dziekuje ;-) Zadzialalo.
Jednak teraz aktualnie mam problem z podlaczniem sie do (chyba sie to nazywa) wirtualna siec 4 komputerow utworzona przez jakies urzadznie do neostrady.
Problem polega na tym ze jesli uruchamiam Parallers i w tym programie otwieram w windowsie siec MS home to widze wszytskie komputery ale nie moge sie do nich podlaczyc (blad o ograniczeniu polaczen)
Konfiguowalem juz karte sieciowa, udostepnialem wszytsko co mozliwe itp itd, sam nie wiem co moge jeszcze zrobic.
Jesli moze jest na to jakis sposob to z gory i z dolu dziekuje :-), mimo ze tak wlasciwie to juz jest windows.
Dodam jeszcze tylko ze jak dotychczas kozystalem ze zwyklego PC to nie mialem tego problemu.
Posted 08 January 2007 - 22:59
www.centrumxp.pl zanim zakupilem maca, to tam czesto przebywalem. Ludzie naprawde sporo tam wiedza
zapytaj, bo wydaje mi sie, ze kiedys taki problem mialem na pc, wiec to juz chyba nie jest kwestia parallesa.

Posted 06 September 2007 - 21:00
mam ten sam problem, ale nie moge zobaczyc obrazkow zalaczonych przez hitmana (nie mam uprawnien, czy cos?) o co cho?
dzieki.
---- Dodano 06-09-2007 o godzinie 21:04 ----
ok, sorry za zasmiecanie. znalazlem sam. czasem zamiast google jednak trzeba uzyc glowy:)
dzieki.
---- Dodano 06-09-2007 o godzinie 21:04 ----
ok, sorry za zasmiecanie. znalazlem sam. czasem zamiast google jednak trzeba uzyc glowy:)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users