Witam, mam dziwny problem z rozpakowywaniem niektórych programów. Po pobraniu pliku zip zarówno przez firefoxa jak i safari, rozpakowuje plik w programie(zipeg oraz unrarx) plik sie niby rozpakowywuje ale sie nie włancza. Myslałem ze problem dotyczy pliku ale zgrałem ten plik rar na pendrive i rozpakowałem u kolegi na winrar na windowsie i wgrałem u siebie i wysztko oki. Czy jest jakis program który poprawnie rozpakuje pliki?? ( problem sprawdzony między innymi z programem blackra1n)

Program do rozpakowywania problem
Rozpoczęty przez
Jagiel88
, 23 kwi 2010 14:51
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 kwietnia 2010 - 14:51
Napisano 23 kwietnia 2010 - 14:57
O jakie pliki chodzi konkretnie? zip, rar, czy jeszcze jakieś inne.
Zip jest w systemie, nie miałem z nim nigdy problemu. A do rarów jest np. unrarx, też nie miałem z nim problemów.
Napisano 23 kwietnia 2010 - 15:11
no faktycznie zip systemowy daje rade ale czemu ten zipek mi łykał??
Napisano 23 kwietnia 2010 - 15:16
Do archiwów oprucz UnrarX świetny jest też Stuffit Expander,może usuń Unrara i jego pliki i ściągnij go na nowo
Napisano 23 kwietnia 2010 - 16:54
używam stuffit standard (zapłaciłem jakieś 29 dol) i unrarX - ten zestaw się sprawdza u mnie. pakuję, rozpakowywuję. kupiłem płatną wersję stuffita bo często pakuję i dzielę bardzo duże pliki, jeśli jednak ktoś tylko wypakowywuje, to wystarczy darmowa wersja stuffita + też*darmowy unrarx.
pozdr
Napisano 23 kwietnia 2010 - 18:21
tak jak wyżej stuffit expander (w moim przypadku darmowy wystarcza) i wszystko szybko śmiga
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych