Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod Shuffle - jakie słuchawki??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 simonek

simonek
  • 284 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 15 kwietnia 2010 - 11:20

Byłbym wdzięczny jeśli ktoś mógłby polecić jakieś tanie, douszne słuchawki do obecnej wersji shuffle z pilotem. Szukałem na allegro czegoś "made in china" ale bez rezultatu. Mają być tanie bo tylko do biegania, a niestety prawda jest taka że słuchawki oryginalne które dostajemy w pudełku z iPodem Shuffle nadają się do biegania tak jak świnia do zaprzęgu:). Moim zdaniem to najgłupsze rozwiązanie na jakie wpadło Apple, jeśli reklamują ten produkt jako iPod dla aktywnych to słuchawki douszne w zestawie powinny być obowiązkowo. Zamiast tego dostajemy słuchawki w których nawet chodzić nie powinniśmy szybko bo zwyczajnie wypadają:/. Z góry dzięki za podpowiedzi.

#2 Jenot

Jenot
  • 2 204 postów
  • SkądChełm

Napisano 16 kwietnia 2010 - 06:52

Możesz kupić coś takiego:
Adaptery Budfits do słuchawek iPod i iPhone Nowe! (972938500) - Aukcje internetowe Allegro
ale to oczywiście półśrodek. Z nową szufelką jest problem bo słuchawki firm trzecich wymagają licencji Apple, żeby działać.
Pozostają Ci:
Sklep internetowy iSpot APR Apple In-Ear Earphones with remote and mic - Słuchawki
A najlepsze IMHO rozwiązanie
Belkin Headphone Adapter with Remote for iPod shuffle (3rd. Gen.) - Apple Store (U.S.)
tylko nie wiem czy to gdzieś u nas dostaniesz. Niby jest w ispocie ale nie wiem czy nowa wersja (zgodna z szufelką 3rd gen).
Jest jeszcze rozwiązanie najtańsze - kup takie słuchawki jakie chcesz, razem z oryginalnymi od ipoda oddaj jakiemuś zręcznemu elektronikowi, żeby przelutował.

#3 simonek

simonek
  • 284 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 16 kwietnia 2010 - 11:51

Dzięki za podpowiedź. Belkin odpada, drogi i ma strasznie dużo negatywnych opinii jeśli chodzi o jakość wykonania itp. Oryginalne słuchawki po cenie z iSpot.... bez komentarza:).Lutowanie... nie warte zachodu. Wbrew pozorom najbardziej zastanawiam się teraz nad tymi nakładkami.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych