[3G][3.12] Ipod Touch 3G 8GB 3.12 - czy możliwy jest zwykły jailbreak ?
Napisano 14 kwietnia 2010 - 19:16
Napisano 14 kwietnia 2010 - 20:16
Napisano 15 kwietnia 2010 - 05:17
Witam, dziś trafił do mnie Ipod Touch 3G w wersji 8GB ( Model MC086RP ) od nowosci wgrany jest soft 3.12 (7D11) czy na tym urzadzeniu mozna zrobic jailbreak ? Jesli tak to najlepiej jakim programem? (probowalem Blackra1n niestety Cydia sie niezainstalowala a w itunes podczas wgrywania jakiejkolwiek aplikacji/gry wyskakiwal blad) Czy pozostaje mi tylko tethered jailbreak? (apropo tethered jb to niedoczytalem nigdzie czy po kompletnym wylaczeniu itd. gdy ipod juz nie ma jb to dalej dzialaja aplikacje z cydi ? czy wyskakuja jakies bledy etc. ? )
Jak masz czysty soft to nawet tych aplikacji z cydii nie będzie bo i tak by nie działały, z tego co widzę to masz model MC to albo nie zrobisz JB w ogóle( nie jestem 100% pewny), albo tylko tethered czyli po każdym restarcie ipoda będziesz musiał go np. do blackrain podpiąć i cały proces JB przeprowadzać od nowa.
Sorka nie doczytałem jak ci blackrain nie działa to chyba z JB nici.
Napisano 15 kwietnia 2010 - 15:54
A czy użyłeś opcji "szukaj" ? [url]http://www.myapple.pl/ipod-touch/136785-3g-3-1-3-jailbreak-ipod-touch-maly-poradnik.html[/url]
widzialem ten temat ale aktualizowanie softu do 3.13 a potem wgrywanie spowrotem 3.12
troche przeczylo logice wiec chcialem zapytac czy jest jakis inny sposob
Napisano 15 kwietnia 2010 - 16:20
widzialem ten temat ale aktualizowanie softu do 3.13 a potem wgrywanie spowrotem 3.12
troche przeczylo logice wiec chcialem zapytac czy jest jakis inny sposob
A przeczytałeś chociaż, że krok z cofaniem oprogramowania robimy tylko wtedy gdy mamy zainstalowane 3.1.3 ??????? jak mamy 3.1.2 odrazu robimy JB.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych