Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

myszka dla grafika

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 olczyna

olczyna
  • 5 postów

Napisano 03 kwietnia 2010 - 20:13

Witam, czytałam już wiele wątków na forum lecz niestety nie znalazłam satysfakcjonujących mnie odpowiedzi, dlatego piszę tutaj :) Niedługo zamierzam kupić MBP i chciałam się dowiedzieć jaką myszkę do niego polecacie. Czy myszki Appla spełniają swoją rolę,bo czytałam dużo negatywnych opinii ? To na czym mi zależy to 'środkowy' przycisk. Pracuję na takich aplikacjach jak Maya/After Effects/Nuke więc zależy mi bardziej na precyzji niż na prędkości. Dzięki z góry za odpowiedzi, Ola

#2 zietas

zietas
  • 136 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 08:52

Ja na Twoim miejscu bym sie rozejrzal za wygodnie lezaca w dloni myszka logitecha :) Pozdrawiam.

#3 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 06 kwietnia 2010 - 09:10

Grafik biurko obok kiedyś pożyczył moją mysz Razer (mysz oryginalnie przeznaczona do grania) i się zakochał ;) Wielka, wygodnia, estetyczna, superdokładna

#4 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 kwietnia 2010 - 09:36

duże ergonomiczne myszy logitech to najlepszy wybór

#5 sancruz3

sancruz3
  • 2 436 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 11:15

Logitech G500 ma 5700 dpi zmienne oczywiscie, mozliwosc wywazenia, lezy super w rece i jest bardzo precyzyjna dla niektorych na minusie jest to ze jest na kabelku ale dla mnie na plusie bo sie nie rozladuje w najmniej oczekiwanym momencie. Logitech Performance Mouse MX - gorsze parametry ale ergonomia troskzze lepsza od G500 i stety lub niestety bezprzewodowa Wybor nalezy do Ciebie ja uzywam G5 i tableta Wacom Bamboo Touch& Pen i jest to wystarczajaco dobre

#6 zan00

zan00
  • 2 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 19:52

Aktualnie korzystam z Razer DeathAdder i jestem mega zadowolony. Tak naprawdę najważniejsze jest chyba to, by myszka dobrze leżała Ci w dłoni.

#7 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 19:55

A ja zawsze korzystałem z myszek za góra 30zl i też byłem mega zadowolony.

#8 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 kwietnia 2010 - 20:43

A ja zawsze korzystałem z myszek za góra 30zl i też byłem mega zadowolony.

też tak miałem dopóki nie kupiłem mx400 logitecha i naprawdę różnica jest kolosalna (na plus mx400)

expose i show desktop pod bocznymi przyciskami + ergonomiczny kształt

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych