Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Audion 3 + ipod nano

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 alchemic

alchemic
  • 93 posts
  • SkądPolska

Posted 29 December 2006 - 15:57

Witam ostatnio postanowilem zrobic cos z tym dziwnym itunsem (mam dosc imporotwania piosenek do jego bazy......) znalazlem Audiona 3 piekny plajerek,mile skorki.... i obsluga ipda ale tu pojawil sie problem bo gdzy podlacze ipodzika (ipod nano 4G green) audion zawiesza sie... proby restartu,reinstalki... nie pomogly mzoe kos wie cos sie kaszani ? a moze jakis inny program do zarzadzania ipodem ?

#2 tomasz

tomasz

• 10988 posts

Posted 04 January 2007 - 13:30

Przenoszę do odpowiedniego działu

Na początek napraw przywileje

#3 korniszon

korniszon
  • 1152 posts
  • Skądkanalizacja

Posted 04 January 2007 - 14:11

Witam
ostatnio postanowilem zrobic cos z tym dziwnym itunsem (mam dosc imporotwania piosenek do jego bazy......)

Możesz wyłączyć importowanie piosenek do bazy. iTunes importuje wówczas linki do plików.
Nie podaję linku, ale łatwo to znajdziesz na forum.

znalazlem Audiona 3 piekny plajerek,mile skorki.... i obsluga ipda ale tu pojawil sie problem bo gdzy podlacze ipodzika (ipod nano 4G green) audion zawiesza sie...
proby restartu,reinstalki... nie pomogly mzoe kos wie cos sie kaszani ? a moze jakis inny program do zarzadzania ipodem ?

Czyli jednak iTunes do łączenia się z ipodem jest optymalny, bo stworzony do jego obsługi. A co do problemu to zapewne kwestia sterowników (iGuess)

#4 Janusz_Mistrz

Janusz_Mistrz
  • 38 posts

Posted 04 January 2007 - 15:46

sharePod
http://www.sturm.net...s&Page=SharePod
nieodsluguje zdienc ani filmuw ale muzyke wzuca z ipoda i mozna ja zgrac na dysk.
programik to 3 pliki kture trzymasz na ipodzie. POLECAM
(iTune uzywam tylko do wgrywania okladek)

#5 Ruczaj

Ruczaj
  • 3528 posts
  • SkądPoznan

Posted 04 January 2007 - 15:50

Nic dziwnego. Co prawda Audion do zwyklego odtwarzania muzyki jest duzo lepszy niz kloc iTunes, ale Shuffle wyszedl po tym, jak juz Audion przestal byc wspierany i rozwijany.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users