Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[3G - 3.1.3] Nie działa GPS

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 piot88

piot88
  • 1 posts

Posted 02 April 2010 - 18:20

WITAM WSZYSTKICH
MAM POWAŻNY Z IPHONE 3F 3.1.3
NIE DZIAŁA MI GPS
próbowałem już wszystkiego, zerowanie ustawień, instalowanie pushFIXa, restore i od nowa wgrywanie.
Telefon mam fabrycznie bez simlocka, odblokowany za pomocą redsn0w 0.94
gdy uruchamiam TomToma pojawia mi się napis Funkcja Gps FIx nie działa w tym momencie prawidłowo i czy skorzystać z wcześniejszego położenia.

nie pamiętam już co wcześniej jeszcze zainstalowałem ale miałem już napis SŁABY SYGNAŁ GPS i co jakiś czas zmieniało mi się moje położenie gdy przemieszczałem się z GPSem
na chwilę obecną mam zainstalowanego Push DOCTOR

proszę o pomoc
pozdrawiam

[url=http://www.myapple.pl/iphone-pytania-i-problemy/announcement-b-font-color-red-zasady-tworzenia-tematow-regulamin-font-b.html]MyApple.pl - Ogłoszenia na forum : iPhone - Pytania i problemy[/url]
Zapoznaj się na przyszłość

#2 stig93

stig93
  • 163 posts
  • SkądGłuchołazy,Opole, Poland

Posted 05 April 2010 - 13:05

Mam ten sam problem tylko że z NAVIGON'em :/ Pomoże ktoś ??

#3 menshealth82

menshealth82
  • 73 posts

Posted 12 February 2011 - 14:48

Mam ten sam problem również z NawigoneM.

#4 pio11

pio11
  • 1700 posts

Posted 12 February 2011 - 14:51

a gdzie wy sprawdzacie ten sygnał?

#5 RAK

RAK
  • 1507 posts
  • SkądNYC

Posted 12 February 2011 - 18:20

Spróbuj tego: "- Go to settings, general, auto-lock, change it from 1 Minute to NEVER - Go to settings, general, reset, reset network settings (THIS WILL REBOOT YOUR IPHONE) - Go outside, in a clear place with NO tree's, buildings, or anything blocking your view of the sky - Open "MAPS", click NO on all that wi-fi crap, then click the little gps icon, and let it sync up with the satellites (this could take a few minutes)".

#6 PETER-SZEF12

PETER-SZEF12
  • 208 posts

Posted 12 February 2011 - 18:35

w iPhone 3g miałem duże problemy z gps' em, w 3gs trochę mniejsze, ale czasem nie łapał fix' a, a iPhone 4 łapie mi zawsze

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users