Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

świetna zajawka, czyli penspinning! (The AirTime)

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 doorshlaq

doorshlaq
  • 847 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 April 2010 - 18:15

Chciałem Wam zaprezentować coś, co zostało dziś wydane po mojej kilkumiesięcznej pracy.
Na filmie prezentowany jestem pod nickiem Veyner, no bo tak brzmi ksywka dziś przeze mnie używana.
Na MyApple rejestrowałem się dawno, no nicki w życiu się zmieniają, a na MyApple nie mogą.

Wykop.pl - Zobacz co można zrobić z długopisem! -The AirTime

Macie link do wykopowej ramki. Oglądajcie, a jak się podoba to wykopujcie.
Edycją zajął się MadEye. Polak, oczywiście. Muzyka skomponowana specjalnie do tego filmu przez Holdcuta.

#2 Fejk

Fejk
  • 303 posts
  • SkądPoznań

Posted 02 April 2010 - 19:08

Zajawka na maxa. Tylko nauczyc sie tak wywijac to juz nie tak super :D

#3 Newstad

Newstad
  • 665 posts

Posted 02 April 2010 - 19:24

Od razu przypomniał mi się pewien filmik: klik :D

#4 halojano

halojano
  • 75 posts
  • SkądWrocław

Posted 02 April 2010 - 19:43

nie mam pytań. mistrzowe :)

#5 iPestek

iPestek
  • 564 posts
  • SkądKópertino

Posted 02 April 2010 - 19:49

pomimo, że stare to mało ludzi jeszcze o tym wie. przewijał się już o tym wątek.

#6 TTomekk

TTomekk
  • 1741 posts
  • SkądŚląsk

Posted 03 April 2010 - 17:40

Haha dzięki za filmik, serio super zajawka.... aż mi się zachciało kręcić... obejrze jeszcze raz i idę odgrzebać pena... :) Dr. Kt (czy jak się to nazywało) sprzedałem ale została mi jeszcze Comssa :) Muszę tylko body jej zmienić (superpirat się porysował) i będzie super... nawet forum było PPP (portal polskich penspinnerów) ehh przypomina mi się ten czas kiedy uczyłem się robić thumbarounda i sonica ;D PS. Na jakim programie robiłeś filmik?

#7 doorshlaq

doorshlaq
  • 847 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 April 2010 - 00:15

PS. Na jakim programie robiłeś filmik?

Adobe After Effects i zapewne Sony Vegas. Tego używał edytor. Nie mam pojęcia czego używał beatmaker.

Dziękuję za feedback. :)

Przy okazji: bardzo dobrze napisany FAQ do penspinningu, gdyby kogoś ten temat zainteresował:
Forum penspinning.pl :: Zobacz temat - [FAQ]Początki - jesteś nowy? Przeczytaj

#8 Thomaszek

Thomaszek
  • 220 posts
  • SkądCzęstochowa

Posted 06 April 2010 - 23:39

Wow, rewelacja. Tak szczerze - ile czasu potrzeba zanim coś zacznie wychodzić? No i chyba to nie każdy długopis się nadaje. Jacyś faworyci w tym temacie?

#9 TTomekk

TTomekk
  • 1741 posts
  • SkądŚląsk

Posted 07 April 2010 - 16:37

Wow, rewelacja. Tak szczerze - ile czasu potrzeba zanim coś zacznie wychodzić? No i chyba to nie każdy długopis się nadaje. Jacyś faworyci w tym temacie?

Nie każdy długopis ( po śląsku "Filok") się nadaje... kup zmazik ( superpirat) wszędzie go znajdziesz.. :) + jakieś dwa tanie długopisy ( z gumowymi uchwytami (gripy) ) no i metalowymi końcówkami no albo plastikowymi (tipy)... nim zacznie ci coś wychodzić to trzeba poświęcić jakieś 20min intensywnego treningu zacznij od tricku "thumbaround" YouTube - ThumbAround Tutorial potem "sonic" YouTube - Sonic Tutorial

A to moj "pen" (dugopis)
Dołączona grafika

#10 Thomaszek

Thomaszek
  • 220 posts
  • SkądCzęstochowa

Posted 07 April 2010 - 22:50

Niezłe monstrum. Jak znajdę trochę wolnego czasu na pewno spróbuję :).

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users