Posiadam iPhone 4 16GB Soft 4.3.2 (8H7) Model MC603LP i także co jakiś czas nie udaje sie odebrać rozmowy sliderem

doprowadza mnie to do szaleństwa. Przeszukując fora na ten temat znalazłem jedno dziwne rozwiązanie ale testuje je od kilku dni i teoretycznie sie sprawdza, gdyż bez problemu mogę odebrać każda przychodząca rozmowę

sposób wydaje sie banalny bo jedyne co zrobiłem to odwróciłem telefon w kieszeni spodni i teraz ekran nie jest zwrócony w stronę mojego ciała tylko na zewnątrz. Ktoś tłumaczył to bardzo czułym wyświetlaczem na dotyk (wyświetlacz pojemnościowy) i nawet przez spodnie (cienki materiał kieszeni) telefon potrafi złapać dotyk nogi i głupieje bo podczas przychodzącej rozmowy wyświetlacz zostaje odblokowany a tu co, niespodzianka na całej jego powietrzni jest dotyk i robi sie zonk czyli sporadycznie zawiecha wyświetlacza co prowadzi do braku reakcji na przesuniecie slidera. Osobiście testuje to od kilku dni i jeszcze nie miałem sytuacji, ze nie mogłem odebrać telefonu. To tłumaczy dlaczego jednym działa bez problemu a innym nie. Wiele osób np (kobiety) trzymają telefony w torebkach i wówczas problem nie występuje, inne osoby posiadają futerały, gdzie ekran jest zasłaniany przez materiał bądź skórę i tez to eliminuje ten problem. Z moich znajomych tylko mi sie takie cos dzieje i tylko ja trzymam telefon w kieszeni i posiadam odsłonięty wyświetlacz. Pojęcia nie mam czy to pomoże czy nie z tego powodu piszę i proszę o przetestowanie sposobu i wypowiedzenie sie czy to faktycznie pomaga czy po prostu jest to kolejny dziwny sposób ratowania reputacji iPhona bo szlag może człowieka trafić jak wyda ponad dwa klocki na telefon, który nie posiada sprawnej podstawowej funkcji jaką jest odbieranie rozmowy. Dodam, że serwis iPhona o takim problemie nie slyszał, oczywiście prosi opisać dolegliwość i wysłać telefon do naprawy. Ja pytam jak opisać dolegliwość, która potrafi nie pokazać sie przez 50 przychodzących rozmów (testowałem) a nagle po np tygodniu nie idzie odebrać romowy. Jest to wada tak ukryta, że serwis raczej jej nie bedzie miał okazji złapać na gorącym uczynku i po np 14 dniach telefon wróci do mnie z opisem "usterki nie stwierdzono", może być to trochę frustrujące.