Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Prawdopodobne zdjęcia ekranu iPhone'a 4G?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 30 marca 2010 - 13:47

Prawdopodobnie w czerwcu będzie miał premierę nowy iPhone 4G. Tradycyjnie im bliżej premiery tym więcej spekulacji. Tym razem serwis Apple.pro opublikował prawdopodobne zdjęcia panelu przedniego nowego urządzenia, a strona Smartphonemedic - film.

Opinia iPhone-Serwis.com - autoryzowanego serwisu MyApple.pl:

Zdjęcia są jak najbardziej prawdziwe - przednia szybka a także ekran LCD nawiązują do technologii, jaką Apple stosuje w dzisiejszych iPhone'ach. Ułożenie klawisza home jak i układu głośnika to również patent Apple. Przysyłano nam już wiele podróbek iPhone'ów, łącznie z modelami z radiem FM czy telewizją (iPhone z wysuwaną antenką) ale nigdzie materiał z którego wykonano te podróbki nie był tak dobrej jakości jak ten widziany tu na zdjęciach.

Jak widać, przedni panel jest nieco dłuższy od poprzedników - być może za sprawą widocznego wbudowanego miejsca na kamerę internetową. Jednak sama kamera nie jest wbudowana w przedni panel, dziwią więc dodatkowe złącza na taśmie, które podpina się na płycie głównej. Na co one więc są potrzebne? Nie wiadomo. Do zdjęć mimo wszystko radzimy podchodzić z rezerwą.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#2 netruner

netruner
  • 564 postów
  • SkądKraków

Napisano 30 marca 2010 - 20:23

Chyba znów czas wróżb z fusów. Może serwis myapple też powinien zrobić jakąś wizualizację iPhona 4G.

#3 AceT

AceT
  • 157 postów
  • SkądWieliczka

Napisano 30 marca 2010 - 20:26

Ciekawie. Założę się, że nowy ipek będzie mieć metalowy tylni panel stylizowany na iPada :>

#4 ed00c

ed00c
  • 2 404 postów
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Napisano 30 marca 2010 - 20:28

Fajnie by było, gdyby wrócili do aluminium, to najlepszy styl ;). Chociaż i tak nowego iPhone'a nie kupię to mam nadzieje, że szybko wyjdzie i wtedy 3GS potanieje ;P. pozdrawiam, ed00c

#5 BlackSimon

BlackSimon
  • 240 postów
  • SkądPrzecław

Napisano 02 kwietnia 2010 - 14:52

No to fajnie mam nadzieję, że wyjdzie z kamerką i ogólnie lepszy niż 3GS ale też mam nadzieję, że kasy z nas aż tyle nie wyciągną :/ Pozdro

#6 cimonj

cimonj
  • 593 postów
  • SkądHorsham, UK

Napisano 02 kwietnia 2010 - 15:11

..zmienie 3gs'a pod warunkiem ze bedzie kamera od frontu (video skype po 3g) ..i wszystko jasne poOzdrawiam

#7 iRafał

iRafał
  • 351 postów
  • SkądSanok

Napisano 02 kwietnia 2010 - 15:33

Jeśli będzie po 2000+ to bedzie w miare ok jak na taki sprzęt :D. Poczekam i go kupię zamiast 3GS (oczywiście jak troche potanieje)

#8 iGor S.-8e6949e8a8

iGor S.-8e6949e8a8
  • 675 postów

Napisano 02 kwietnia 2010 - 15:46

(...) Jednak sama kamera nie jest wbudowana w przedni panel, dziwią więc dodatkowe złącza na taśmie, które podpina się na płycie głównej. Na co one więc są potrzebne? Nie wiadomo. (...)

Moze do "odczytywania" dotyku?

A panel mi się podoba, jak widać - nie zaszły duże zmiany w wyglądzie iPhona 4. I dobrze, bo tak naprawdę wygląda super :D. No - oprócz kamerki, która i tak nie będzie mi potrzebna.

#9 inubero

inubero
  • 98 postów

Napisano 02 kwietnia 2010 - 19:41

Moze 4G bedzie juz z funkcja sterowania gestami ;]

#10 cezex

cezex
  • 305 postów

Napisano 12 kwietnia 2010 - 10:06

Przypominam, ze Apple zgłosił patent umieszczenia kamery pod ekranem LCD.

#11 rad3ks

rad3ks
  • 353 postów
  • SkądOberschlesien

Napisano 12 kwietnia 2010 - 11:51

Przypominam, ze Apple zgłosił patent umieszczenia kamery pod ekranem LCD.

sluszna uwaga

#12 Lolko13

Lolko13
  • 8 postów

Napisano 12 kwietnia 2010 - 18:09

Ciekawe co z tego wyjdzie. Trzeba poczekać na więcej informacji. Może zmienię na nowego iphona bo mam nokie 5800 XM :), która też jest w sumie nowa :)

#13 sancruz3

sancruz3
  • 2 436 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 21:59

Ciekawie.
Założę się, że nowy ipek będzie mieć metalowy tylni panel stylizowany na iPada :>

Obys mial racja bo jak tak bedzie to wtedy kupuje jednego bo mam dosysc tej tandety z plastiku... Mialem 2 x 3G czarne i starsznie sie tyl rysowal i plastik pekal.... Telefon za 2,5tys sie sypal porazka

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych