disk mode - ciagle jest OK TO DISCONNECT
Napisano 27 grudnia 2006 - 20:32
Napisano 27 grudnia 2006 - 21:13
Witam, mam iPoda 5.5G i pojawił się problem, kiedy wchodze do disk mode przy odłaczonym kablu badz przy podlaczonym ciagle jest komunikat " OK TO DISCONNECT " i nie mam pojecia co zrobić by ipoda znowu wykryło. Wyglada to tak jakby nie mogl wejsc w DISK MODE. POMOŻCIE. GG 2162166
1. wyciągamy iPoda spod choinki
2. rozpakowujemy
3. czytamy instrukcję (tu już znajdziesz rozwiązanie problemu)
4. jeśli coś nie jest tak, wchodzimy na forum i szukamy
5. jeśli nie znajdujemy podobnych problemów, to pytamy
pominąłeś punkt 3 i 4 i to na bank!
Jak byś czytał to byś wiedział że trzeba kliknąć na pewien przycisk po skończeniu kopiowania do iPoda, a następnie się dopiero go odłącza.
Napisano 27 grudnia 2006 - 21:20

Napisano 27 grudnia 2006 - 21:21
Napisano 27 grudnia 2006 - 21:44
a to ciekawe bo to juz mój drugi iPod i czegos takiego jeszcze nie mialem, a jestem od przeszlo 2 lat ;D uszkodziłem go? chorobcia.
To już nie rozumie w czym problem.
Odepnij iPoda, wyłącz go najlepiej. Restartujesz kompa, instalujesz najnowszą wersję iTunes 7.0.2. Podpinasz iPoda, uruchomi się iTunes i taka niby strona startowa i tam masz zakładkę sumary - options - i zaznacz 'enable disk use', to sprawi że Twój iPod będzie zachowywał się tez jak dysk. Zawsze po skopiowaniu czegoś czy synchronizacji trzeba kliknąć przycisk 'Eject iPod', pod Win są dawa takie, jeden na dole po prawej a drugi obok małej ikonki iPoda. Po takim czymś koniecznie jest odpięcie iPoda od komputera.
Napisano 27 grudnia 2006 - 21:53

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych