Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[?G] Nie mogę uruchomić żadnej aplikacji z App Store

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 kbrs

kbrs
  • 88 postów

Napisano 24 marca 2010 - 19:34

siema
mam problem jak w temacie, z gory zaznacze ze nie mam zainstalowanego zadnego jailbreaka, zadnych takich pierdol. po prostu dzisiaj dosc nagle chcialem uruchomic aplikacje i ona sie odpala i w ciagu doslownie sekundy od razu wylacza. iphona mam od niedzieli, jedyne co robilem to sciagalem rozne darmowki z appstora, jak pojawil sie ten problem zaktualizowalem soft do najnowszej wersji ale to nic nie dalo. co z tym zrobic?
pzdr

[HIGHLIGHT]majkool
Nazwa tematu poprawiona. ;)
Zdanie rozpoczynamy wielką literą.
Używaj czasem odnośnika dla wybranego modelu i wersji oprogramowania [?G - ?.?.?].
ZASADY TWORZENIA TEMATÓW - REGULAMIN [/HIGHLIGHT]

#2 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 24 marca 2010 - 19:38

Zobacz jakie masz ustawienia w Ustawienia/Ogolne/Ograniczenia

#3 kbrs

kbrs
  • 88 postów

Napisano 24 marca 2010 - 19:45

no wyglada ok, w 'pozwol' mam wszystko zaznaczone, zakupy tez ok, no i 'ograniczenia dla : stany zjednoczone'. nie ruszalem tutaj nic wczesniej

#4 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 24 marca 2010 - 19:53

Sciagales na iPhona prosto z Appstore czy przez iTunes?

#5 kbrs

kbrs
  • 88 postów

Napisano 24 marca 2010 - 19:59

z appstore

#6 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 24 marca 2010 - 20:10

No to dziwne jest wtedy. Trzy rzeczy do zrobienia, ktore moga pomoc i nie wiem czy probowales (w tej kolejnosci). 1. Zrestartowac iPhone (mozesz miec pamiec zawalona i to powstrzymuje nowe aplikacje przed odpaleniem) - to powino pomoc zawsze w takich sytuacjach. 2. W ustawieniach Appstore wyloguj sie i wloguj (choc nie wierze by to pomoglo). 3. Wyzerowac ustawienia - moze cos z ustawieniami jest namieszane przez jakas aplikacje - powinno pomoc jak 1 nie pomoze. Zanim to zrobisz, moze w safari masz duzo okienek otwartych, to je wszystkie pozamykaj (mysle o tej pamieci)

#7 kbrs

kbrs
  • 88 postów

Napisano 24 marca 2010 - 20:15

chyba bedziesz musial uwierzyc ; ) wszedlem na appstore i pobralem pierwsza lepsza darmowa aplikacje, zalogowalem sie i ja odpalilem - patrze dziala. sprawdzilem reszte - tez dzialaja. dzieki za pomoc

#8 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 25 marca 2010 - 13:31

Problem rozwiązany.
Jak będzie potrzeba otworzyć to Proszę pisać na PW. ;)

Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych