Od dłuższego czasu jestem posiadaczem paru przedmiotów od Apple, swoją drogą że się spisują znakomicie ale ostatnio mój iPod odwalił mi numer.
Mój model to pewnie jeszcze stary bardzo a dokładnie to iPod Shuffle
(zdjęcie [url]http://www.dirjournal.com/computers-journal/wp-content/uploads/2009/05/ipod-shuffle1.jpg[/url] )
Po lewej stronie tam gdzie jest 'dziura na słuchawki ' jest klips który jest super wynalazkiem.
Od dłuższego czasu w ogóle nic nie 'ściska' co powoduje że nie mogę go doczepić do spodni,koszuli.
Trudno się dobrać to takiego malutkiego urządzenia ale czy pomysł inny niż iSpot i gwarancja istnieje?
Jeśli tak to niedobrze bo gwarancji brak i tutaj kłania sie następne pytanie czy warto płacić za to i ile by to kosztowało ? Słuchawki to swoją drogą bo też nawalają - nie katuje ich. - Lewa słuchawka głośno a prawa cicho. No ale mimo wszystko ten klips nie pozwala mi korzystać z tego ponieważ nie lubię wyjmować iPoda z kieszeni

iPod a dokładnie klips.
Rozpoczęty przez
Mariomen
, 22 mar 2010 22:14
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 22 marca 2010 - 22:14
Napisano 22 marca 2010 - 22:45
najprawdopodobniej wypadła lub pękła sprężynka
możesz zrobić przeszczep z czegoś i wstawić nową za pomocą pensety, a co do serwisu to albo zrobili by to za darmo, albo zażądali by chore pieniądze (ciężko przewidzieć) bo nie jest przecież to jakaś wielka usterka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych