Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poszukiwania gier...

• Please log in to reply
1289 replies to this topic

#1051 brajtszwanc

brajtszwanc
  • 113 posts

Posted 30 August 2012 - 07:37

App Store - Lost Cities

Mam i uwielbiam wersję planszową, ale tej mobilnej nie miałem jeszcze okazji przetestować, także nie wiem jak wygląda. Jakbyś kupił to daj znać ;)

Lost Cities już przerabiałem w "realu" i do niej raczej nie wrócę :)

San Juan jest zbyt drogie, poczekam na jakąś przecenę. Staram się kupować gry w cenie do 3 euro, choć zdarzają się wyjątki, np. Carcassonne.

Godną polecenia grą jest Elder Signs: Omens, bardzo klimatyczny arkhamowy horror. W tej chwili jej cena to 5,49e, jak spadnie poniżej 3 to kupię. Kupiłem ją wcześniej na Androida i nie chcę po raz drugi wydawać kasy.

#1052 Sweeney

Sweeney
  • 4 posts

Posted 30 August 2012 - 22:20

Pomoze mi ktos w znalezieniu gier na ipada sterowanych iphonem (3gs) ?? Mam juz fife i kiedys w appstore widzialem strzelanke gdzie moglem strzelac iphone, prosze o pomoc

#1053 zielenix

zielenix
  • 1 posts

Posted 05 September 2012 - 15:37

Ja polecam grę Shoot the Birds. Jest naprawdę wciągająca. A jeśli chodzi o dzieciaki to uwielbiamy aplikacje Toca Boca (są opisane po polsku na stronie Wcosiebawic).

#1054 Progresywny

Progresywny
  • 5 posts

Posted 07 September 2012 - 20:31

Witam. Zna ktoś może gierkę w stylu Plague Inc albo jakieś wciągające strategie ( nie muszą być PL).

#1055 iPaweł

iPaweł
  • 811 posts
  • SkądПри́п'ять

Posted 08 September 2012 - 15:03

Witam. Zna ktoś może gierkę w stylu Plague Inc albo jakieś wciągające strategie ( nie muszą być PL).

Jedyne co mi przychodzi na myśl to App Store - Neuroshima Hex

#1056 spoli2003

spoli2003
  • 9 posts
  • SkądKatowice

Posted 11 September 2012 - 08:19

Cześć!

Poszukuję aplikacji z tradycyjny, "barowymi" slots`ami takimi, jakie można znaleźć w podrzędnych polskich piwiarniach np. [url=http://www.funnygames.eu/pl/gra/supatron.html]Gra Supatron - FunnyGames.eu[/url]

Z góry dzięki za pomoc.

#1057 pattom

pattom
  • 25 posts
  • SkądWrocław

Posted 12 September 2012 - 07:14

Czołem, Szukam platformówki z ładną grafiką. Raczej o pozytywnej tematyce :) (zombi i wojna odpada:P ). Szukam również symulatora samolotu.

#1058 Kamrado

Kamrado
  • 95 posts

Posted 17 September 2012 - 12:20

Hej, znacie jakies gry na dwa iPhone ?:) Mam dwa 3GSy, czasem pogralibysmy sobie w gierki , nie ma znaczenia jaki gatunek gry :D.

#1059 play69

play69
  • 5 posts

Posted 19 September 2012 - 13:23

Cześć,

Skierował mnie tu moderator więc:

Chętnie wysłucham tytułów gier (najlepiej na ipada) które:

- są pochodzenia PC'towego (a'la max pain, GTA3, bards tale)
- są pochodzenia starszych generacji konsol (PS1, NES, SNES)
- są starowinkami o których tutaj nie wspomniałem bo zabrakło mi pomyśłu

Rzecz jasna nie chodzi o tytuły "klasyki" (angry birds etc.).

Z góry dziękuję za odpowiedź

#1060 ryzu

ryzu
  • 75 posts

Posted 21 September 2012 - 15:47

Witam Co polecacie by zagrać z kumplami któregoś popołudnia na telefonie ? Kilka gier ostatnio sprawdziłem i są mega, podaję tytuły, które warto sprawdzić chociaż z gameplay-a. Air Hockey Tiger Woods PGA tour 12 ( do 4 osób ) Soccer Rally, dobra podkręta z tymi autkami SlotZ ( do 4 osób ), tutaj prowadzimy autka zabawkowe po elektrycznym torze Playman Track & Field ( do 6 typa ) UNO - na trochę innych zasadach niż normalne Monopoly, potrafi zrobić się monotonne po 5 rundach WORMS 2 - klasyk też można grać do 4 ludzi drużynami Jakieś OLO Prosta ale zajmująca czas gra. Just Say It! - słowne kalambury, wersja karciana nazywa się u nas Tabu. Gra jest oczywiście po polsku, szczerze polecam. Może nie na iPhone'a, ale ludziom się podoba Moja gra Road Wars HD: Road Wars HD for iPad on the iTunes App Store Gra dla dwóch graczy naraz - jeden kieruje drogą, drugi autem. Jak znacie jakieś tytuły to podrzucajcie ;p ja jak znajdę to na pewno coś tu dodam. Pozdro !

#1061 slotwik

slotwik
  • 39 posts
  • SkądKołobrzeg

Posted 22 September 2012 - 15:18

Jewels itd Witam Znacie jakieś gry typu Zuma, Jewels itd na Ipada za darmo? Żona uważa że wydanie na buty 400 jest ok a na gierke dla niej 3 zł to za dużo. Miała przedtem mojego starego Samsunga Galaxy Tab z androidem i tam było tego pełno a na IOS wszystko co jej się podoba to albo trzeba zapłacić żeby kupić albo wyskakuję po 10 levelach i chodzi wkurzona. Zaczyna coś marudzić że chce wrócić do androida a tego wolę uniknąć :-)

#1062 adiibr

adiibr
  • 31 posts

Posted 23 September 2012 - 13:05

Szukam jakichś gierek na dwa iPhony, proszę o pare tytułów

#1063 CeBRuś

CeBRuś
  • 3 posts

Posted 28 September 2012 - 19:08

addiibr widziałeś może to: [url=http://piratalondon.com/boatrace/]The Pirata Boat Race[/url]

iPhone'y stają się wiosłami, a komputer wyświetla łódki :) Im więcej iPków tym więcej wioseł i szybciej płynie łódź. Przyjemna gra do towarzystwa, ale we dwójkę też da radę. Minus - trzeba mieć kompa w pobliżu i połączenie WI-FI to samo na każdym urządzeniu. No i trzeba mieć aplikację na iPhone ale to oczywiste :) Pozdrawiam.

#1064 CeBRuś

CeBRuś
  • 3 posts

Posted 28 September 2012 - 19:16

Gra zręcznościowa - dosyć stara

Przepraszam za temat z którego dużo co nie wynika. Otóż mam problem ze znalezieniem aplikacji, którą się zagrywałem.... no właśnie.... dosyć dawno bo na 3G (w czasach jego świetności). Nie wiem jak wytłumaczyć działanie aplikacji więc postaram się opisać wszystko co zapamiętałem. Aplikacja była w kolorach biało-błękitnych (niebieskich). Używało się w niej trzech palców. Pojawiały się na ekranie 3 niebieski kółka. Jeżeli na kółku była biała kropka wtedy trzeba było nacisnąć to kółeczko. Mogło się zdarzyć, że trzeba było nacisnąć dwa, a nawet wszystkie 3 na raz. Oraz mogły zamiast na tych kółkach pojawić się strzałeczki w lewo lub w prawo - wtedy (logiczne) trzeba było palcami nacisnąć kółeczka i przekręcić je w daną stronę. Może nie jest to bardzo rozbudowana gra, ale była bardzo wciągająca i chciałbym zobaczyć czy nadal bym się w nią tak zagrywał. Proszę o pomoc w znalezieniu, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.

Przeniosłem do właściwego działu i wątku. plmax.

#1065 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 posts
  • SkądKalisz

Posted 01 October 2012 - 17:24

Poszukaj w PURCHASED

#1066 ryzu

ryzu
  • 75 posts

Posted 01 October 2012 - 22:07

Przepraszam za temat z którego dużo co nie wynika. Otóż mam problem ze znalezieniem aplikacji, którą się zagrywałem.... no właśnie.... dosyć dawno bo na 3G (w czasach jego świetności). Nie wiem jak wytłumaczyć działanie aplikacji więc postaram się opisać wszystko co zapamiętałem. Aplikacja była w kolorach biało-błękitnych (niebieskich). Używało się w niej trzech palców. Pojawiały się na ekranie 3 niebieski kółka. Jeżeli na kółku była biała kropka wtedy trzeba było nacisnąć to kółeczko. Mogło się zdarzyć, że trzeba było nacisnąć dwa, a nawet wszystkie 3 na raz. Oraz mogły zamiast na tych kółkach pojawić się strzałeczki w lewo lub w prawo - wtedy (logiczne) trzeba było palcami nacisnąć kółeczka i przekręcić je w daną stronę. Może nie jest to bardzo rozbudowana gra, ale była bardzo wciągająca i chciałbym zobaczyć czy nadal bym się w nią tak zagrywał. Proszę o pomoc w znalezieniu, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.

Przeniosłem do właściwego działu i wątku. plmax.

na jednego iPhone nie da rady w kilku znajomych ?

#1067 Bastkowski

Bastkowski
  • 1 posts

Posted 06 October 2012 - 18:44

Szukam gry, w której sterowało się grupką jakiś kulek albo robaków, polegało to na tym, że szły i trzeba było odpowiednio nimi sterować rozciągając bądź zwężając ich rozstaw, grałem w to tylko chwile w iSpocie i mam problem żeby znaleźć bo nie bardzo pamiętam tytuł.

#1068 Navari

Navari
  • 33 posts
  • SkądZ Polski

Posted 08 October 2012 - 22:33

Szukam dobrego rts'a na iPad'a. W stylu gry Twierdza lub Anno.

#1069 Afrobabka

Afrobabka
  • 18 posts

Posted 09 October 2012 - 16:33

Witam

Znacie jakieś gry typu Zuma, Jewels itd na Ipada za darmo? Żona uważa że wydanie na buty 400 jest ok a na gierke dla niej 3 zł to za dużo. Miała przedtem mojego starego Samsunga Galaxy Tab z androidem i tam było tego pełno a na IOS wszystko co jej się podoba to albo trzeba zapłacić żeby kupić albo wyskakuję po 10 levelach i chodzi wkurzona. Zaczyna coś marudzić że chce wrócić do androida a tego wolę uniknąć :-)

Zumy jest sporo darmowych. Oprocz tego polecam tez Bejeweled Blitz. Sa to te same krysztalki, w ktore mozna grac na Facebook.

---------- Wpis dodano o 17:33 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:19 ----------

Szukam dobrego rts'a na iPad'a. W stylu gry Twierdza lub Anno.

Nie wiem, czy o cos takiego Ci chodzi, ale polecam Clash of Clans. Masz swoja wioske, musisz budowac roznego typu budynki, podnosic ich lvl, wzmacniac obrone. Mozesz atakowac innych graczy, sam tez jestes atakowany. O miejscu w rankingu decyduje ilosc posiadanych pucharow, ktore zdobywa sie w walkach. Walczac zdobywasz tez monety i eliksir, ktore potrzebne sa do budowania, wzmacniania budynkow oraz tworzenia armii. Gra jest oczywiscie online. Ja nie potrafie sie od niej oderwac ;)

#1070 Laz

Laz
  • 799 posts
  • SkądWarszawa

Posted 11 October 2012 - 11:02

Szukam jakiegoś czaso zabijacza (poziomy, generalnie jakaś tam prosta gra), ale żeby była na iPhona 5.

#1071 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 11 October 2012 - 15:49

Szukam jakiegoś czaso zabijacza (poziomy, generalnie jakaś tam prosta gra), ale żeby była na iPhona 5.

Jetpack Joyride polecam ;)

#1072 Laz

Laz
  • 799 posts
  • SkądWarszawa

Posted 11 October 2012 - 19:39

Jeszcze jakieś?

#1073 jarooo

jarooo
  • 349 posts
  • SkądTarnów

Posted 12 October 2012 - 07:56

Idealne zabijacze czasu: Bike Baron Harbor Master HD Offroads Legends Peggle HD

#1074 meeron

meeron
  • 504 posts

Posted 12 October 2012 - 17:58

szukam 2 gier
1. skacze sie z toru kolejowego na tor omijajac przeszkody, i nie jest to hugo
2. kiedys byla taka gra ze przemieszczalo sie ludzikiem po scianie, sterowalo sie lapkami, jedna z tego co pamietam byla czerwona, 2ga zielona
milego weekendu zycze wszystkim! :)

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! plmax.

#1075 Paull

Paull
  • 24 posts

Posted 13 October 2012 - 07:24

Pierwsza gra to pewnie o tą chodziło :
https://itunes.apple...d512939461?mt=8

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users