Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poszukiwania gier...

• Please log in to reply
1289 replies to this topic

#451 kurchuck

kurchuck
  • 103 posts
  • SkądKraków

Posted 19 April 2011 - 17:30

Witam , czy istnieje gra cos w stylu "Tamagotchi"? tzn opiekowanie sie swoim zwierzęciem/stworkiem. Z góry dziekuje ,pozdrawiam

#452 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 19 April 2011 - 17:31

Connecting to the iTunes Store.

#453 pio11

pio11
  • 1700 posts

Posted 21 April 2011 - 14:07

Poszukuje gier o podobnej rozgrywce jak - Diner Dash: Grilling Green for iPad on the iTunes App Store
A mianowicie chodzi mi o gry typu: obsługa w restauracji, obsługa ludzi w hotelu itp. Kiedyś podobna gra była o samolotach. Fajnie by było jakby owe gry były na iPada. Z góry dzięki :)

#454 TomuSS

TomuSS
  • 819 posts

Posted 21 April 2011 - 14:20

A czy jeśli mówimy o tej grze o samolotach mówimy o Airport Mania?
Nie do końca ogarniam tego typu rozgrywke...
W Airport Mania mamy swoje własne lotnisko. Obsługujemy samoloty, mówimy gdzie lądować, naprawiamy i tankujemy...

EDIT:

Zapomniałbym :P
http://itunes.apple....d388344396?mt=8

#455 arpus

arpus
  • 161 posts
  • SkądPoznań, PL

Posted 21 April 2011 - 15:36

@kal8 Polecam "Marble Mixer for iPad" - naprawde sporo frajdy :)

#456 Korjan82

Korjan82
  • 327 posts

Posted 21 April 2011 - 16:01

A czy jeśli mówimy o tej grze o samolotach mówimy o Airport Mania?
Nie do końca ogarniam tego typu rozgrywke...
W Airport Mania mamy swoje własne lotnisko. Obsługujemy samoloty, mówimy gdzie lądować, naprawiamy i tankujemy...

EDIT:

Zapomniałbym :P
Airport Mania: First Flight HD for iPad on the iTunes App Store

Podobna do tej gry jest ta : Garage Inc. HD for iPad on the iTunes App Store

#457 Zernat

Zernat
  • 84 posts

Posted 21 April 2011 - 22:05

Witam. Chciałbym was prosić o pomoc w poszukiwaniu gry/aplikacji na iPod'a Touch 4g w której możemy grać na gitarze basowej. Zależy mi na jak najlepszemu odwzorowaniu gry i dźwięku prawdziwej gitary basowej. Z góry dzięki.

#458 damkaro

damkaro
  • 544 posts

Posted 22 April 2011 - 19:11

Dołączona grafika

Wiece co to za gra?

#459 BiskupPro

BiskupPro
  • 84 posts
  • SkądNottingham / Szczecin

Posted 25 April 2011 - 14:01

A ja poszukuję gry w której można jeździć ciężarówką, TIRem, dźwigiem, rozładowywać / wyładowywać / dostarczać towar lub jeździć z przyczepą / naczępą ( oprócz Ice Road Trucker ) albo coś w tym kierunku. Znacie jakieś tytuły o tej tematyce ?

#460 prvbox

prvbox
  • 83 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 25 April 2011 - 18:59

A ja poszukuję gry w której można jeździć ciężarówką, TIRem, dźwigiem, rozładowywać / wyładowywać / dostarczać towar lub jeździć z przyczepą / naczępą albo coś w tym kierunku. Znacie jakieś tytuły o tej tematyce ?

Z chęcią podłączę się do prośby...

#461 szakal1pl

szakal1pl
  • 72 posts

Posted 26 April 2011 - 11:35

Poszukuję gier podobnych do The Creeps !

#462 Endi

Endi
  • 414 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 April 2011 - 17:28

A ja poszukuję gry w której można jeździć ciężarówką, TIRem, dźwigiem, rozładowywać / wyładowywać / dostarczać towar lub jeździć z przyczepą / naczępą ( oprócz Ice Road Trucker ) albo coś w tym kierunku. Znacie jakieś tytuły o tej tematyce ?

Nie jestem pewien, czy o to chodzi, bo jeździmy dźwigiem, a nie TIRem, ale chyba warto rzucić okiem na tę grę.

Poszukuję gier podobnych do The Creeps !

Znaczy sie Tower Defence? TO jest świetne

#463 Korisgm

Korisgm
  • 4 posts

Posted 26 April 2011 - 19:24

Siema! Jestem nowy, nie śledziłem tematu, ale bardzo ale to bardzo byłbym wdzięczny za pokazanie mi kilku tytułów (płatnych , bezpłatnych -whatever ). Mianowicie poszukuje gier typu - przeleć jak najdalszy dystans, kup ulepszenia leć jeszce dalej i zdobywaj archivmenty, najlepiej jakby gra była dłuuuga i miała duużo ulepszeń (coś w stylu shopping car hero - niestety już mi się znudziła- przeszedłem ją) Proszę o pomoc!

#464 Endi

Endi
  • 414 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 April 2011 - 20:44

Siema!
Jestem nowy, nie śledziłem tematu, ale bardzo ale to bardzo byłbym wdzięczny za pokazanie mi kilku tytułów (płatnych , bezpłatnych -whatever ). Mianowicie poszukuje gier typu - przeleć jak najdalszy dystans, kup ulepszenia leć jeszce dalej i zdobywaj archivmenty, najlepiej jakby gra była dłuuuga i miała duużo ulepszeń (coś w stylu shopping car hero - niestety już mi się znudziła- przeszedłem ją) Proszę o pomoc!

I Dig It
Knights Onrush
Cartoon Wars

#465 Tomkin

Tomkin
  • 12 posts
  • SkądWrocław

Posted 26 April 2011 - 21:45

poszukuje gier typu 7 Wonders

#466 TomuSS

TomuSS
  • 819 posts

Posted 26 April 2011 - 21:59

poszukuje gier typu 7 Wonders

Puzzle Quest?

#467 BlueRay

BlueRay
  • 134 posts
  • SkądTychy

Posted 27 April 2011 - 06:41

poszukuję gier typu ArDefenders.

#468 Korisgm

Korisgm
  • 4 posts

Posted 01 May 2011 - 15:13

Nie pamiętam nazwy gry, w której chodziło się rycerzem po różnych planszach i zabijało np. 50 wrogich jednostek, i następna plansza, był też sklep w którym można było kupować bronie, umiejętności, co ileś planszy był boss, była też arena na której można było sobie zarabiać na upgrady, proszę o pomoc!

#469 halfman

halfman
  • 6 posts

Posted 02 May 2011 - 20:52

poszukuję coś w stylu Plants vs. Zombies na iPada, żeby było darmowe bo jeszcze nie mam karty :P TapDefense odpada bo na iphona edit: chodzi o taki defender, idą potworki po planszy a ja robie wieże i je udoskonalam

#470 Korjan82

Korjan82
  • 327 posts

Posted 04 May 2011 - 19:04

Z darmowych to będzie trochę ciężko coś polecić, ale jak już będziesz miał kartę to sprawdź te tytuły :

Fieldrunners for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

The Creeps! for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

Sentinel 3: Homeworld for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store (pozostałe dwie części też są dobre, ale ta najlepsza),

iBomber Defense for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store[COLOR="Silver"]

---------- Wpis dodano o 20:04 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:04 ----------

Nie pamiętam nazwy gry, w której chodziło się rycerzem po różnych planszach i zabijało np. 50 wrogich jednostek, i następna plansza, był też sklep w którym można było kupować bronie, umiejętności, co ileś planszy był boss, była też arena na której można było sobie zarabiać na upgrady, proszę o pomoc!

Może o to Ci chodzi : Knight's Rush for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

#471 m@rcinek

m@rcinek
  • 378 posts

Posted 07 May 2011 - 07:49

Poszukuje stary, dobrych "Tanków" z Pegazusa na iPada

#472 TomuSS

TomuSS
  • 819 posts

Posted 07 May 2011 - 10:42

iTT Tank for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store ?

#473 m@rcinek

m@rcinek
  • 378 posts

Posted 07 May 2011 - 16:30

Nie, nie o to mi chodziło. Coś takiego:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://halbaclothing.files.wordpress.com/2008/11/tank1990.jpg

#474 FreeS

FreeS
  • 17 posts
  • SkądWodzisław Śląski, PL

Posted 08 May 2011 - 09:55

Szukam jakiegoś dobrego pokera, pokera texas hold'em, najlepiej darmowego. Wiem że takich jest dużo, ale jakie wersje wy polecacie?

#475 artur7

artur7
  • 89 posts
  • SkądPoznań

Posted 08 May 2011 - 11:39

Poszukuję gier w stylu City of Secrets, Haunted Manor albo Treasure Seekers. Czy zna ktoś jeszcze jakieś??

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users