Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Zniknęły ikony / Brak ikon

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Puschkin

Puschkin
  • 13 posts

Posted 11 March 2010 - 19:20

Panowie pomóżcie...

Z moim iphonem dzieja sie rzeczy niesamowite...

Wczesniej mialem fajnie chodzacego iphone nacisnalem przypadkiem RESPRING i zaczely sie cyrki...

Potem aktualizowalem soft do 3.1.3, od nowa zrobilem JB i wydawalo sie ze wszystko chodzi ok. (mam iphone 2G)

Dzisiaj chcialem sobie wejsc w kalendarz i po kliknieciu na niego wywalalo mnie do ekranu glownego. Zrestartowalem telefon i co sie okazalo? Zniknela mi polowa ikon!!! M.in. kalendarz, kamera, ipod!!!

Nie mam pojecia co sie stalo i dlaczego takie straszne rzeczy sie tu odbywaja...co mam zrobic? Tylko nie piszcie ze trzeba wszystko od nowa zrobic , zrestartowac, zgrac JB itp bo ile razy mozna to robic? I co to da jesli znowu za tydzien przytrafi mi sie podobna sytuacja?

[URL="http://www.myapple.pl/members/majkool.html"]majkool[/URL]
Nazwa tematu poprawiona.
Używaj czasem odnośnika dla wybranego modelu i wersji oprogramowania [?G - ?.?.?]. ;)

[URL="http://www.myapple.pl/iphone-pomoc/announcement-zasady-tworzenia-tematow.html"]ZASADY TWORZENIA TEMATÓW[/URL]

#2 dliwski

dliwski

• 15306 posts
  • SkądWarszawa

Posted 11 March 2010 - 19:24

Nic nie dzieje się bez przyczyny... :)

#3 Puschkin

Puschkin
  • 13 posts

Posted 11 March 2010 - 19:44

Wiec jaka jest przyczyna?

#4 majkool

majkool
  • 4385 posts
  • SkądPolice

Posted 11 March 2010 - 19:47

Przyczyna jest taka, że jakoś usunęły się tobie pliki konfuguracyjne folderu Cache. Bo ponownym Restarcie nie wracają ikonki? Nie ma ich to znaczy, są nazwy, ale obrazki ikon zniknęły?

#5 rafals

rafals
  • 418 posts

Posted 11 March 2010 - 20:51

Wywal JB i zrob restore. I nigdy wiecej nie instaluj JB i nie bedziesz mial problemu z iPhone.

#6 Alex007

Alex007
  • 820 posts

Posted 11 March 2010 - 21:27

Jak ma używać 2g bez jb? Niech nie instaluje syfu z cydii itp.

#7 Puschkin

Puschkin
  • 13 posts

Posted 11 March 2010 - 23:03

Ale ja nic nie instalowalem z cydii. Mialem iphone po formacie z nowym softem i JB. Jedyne co zrobilem to zainstalowalem gierke z itunes i tyle... Musze przyznac, ze jestem lekko podlamany...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users