Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iTunes Store

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Horus

Horus
  • 86 postów

Napisano 22 grudnia 2006 - 17:15

Czesc Wczoraj bylem w iTS i widzialem ze wszystkie podcasty sa darmowe specjalnie mnie to nie dziwi, dziwi mnie natomiast, ze niektore podcasty byly razem z obrazem, taki jakby krotki film (duzo bylo z serii National Geographic, mysle ze bylyby b. ciekawe) czy jak sciagne sobie taki podcast za darmo z obrazem (filmem) to moge go normalnie do ipoda wsadzic i bede mogl OGLADAC ten podcast?

#2 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 22 grudnia 2006 - 17:17

Masz ipoda video? Jak tak to sprawdź.

#3 Horus

Horus
  • 86 postów

Napisano 22 grudnia 2006 - 17:19

hehe, zapewniam ze jakbym mial to bym sprawdzil :D dostane dopiero 24 grudnia po pojawieniu sie pierwszej gwiazdy na niebie wczoraj sciagnalem sobie kilka takich podcastow, i moge normalnie odtworzyc w itunes. mam obraz+dzwiek, wiec niby wszystko ok czy tak samo bedzie w iPodzie?

#4 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 22 grudnia 2006 - 17:20

To poczytaj co ten ipod może odtwarzać a czego nie. I poczytaj co to jest videocast :)
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Videocast[/url]

#5 Horus

Horus
  • 86 postów

Napisano 22 grudnia 2006 - 17:22

aaa, nie skojarzylem ze moze to byc Videocast :P:P czyli rozumiem ze w iPodzie ruszy? :) te videocasty sciagaja sie w formacie MPEG-4, wiec chyba GIT na ipoda :D

#6 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 postów

Napisano 22 grudnia 2006 - 17:25

Przede wszystkim jesli iPod obsluguje odtwarzanie video to kazdy material jaki jest dostepny w iTunes Store bedzie sie na nim odtwarzal.

#7 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 22 grudnia 2006 - 17:25

Na kompie też możesz je pooglądać to sprawdź czy są ciekawe :) Hehe śmiesznie to brzmi : "wczoraj byłem w ITS"

#8 Horus

Horus
  • 86 postów

Napisano 22 grudnia 2006 - 17:33

jbwm moze i brzmi to smiesznie, ale dla mnie to raczej przykre Uzytkownik forum uzyczyl mi danych do konta iTS, a dzis to konto nie istnieje, cos sie z nim stalo... dlatego wczoraj bylem, a dzis juz nie moge :(

#9 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 22 grudnia 2006 - 17:35

Podcasty są darmowe. Nie musisz mieć żadnego konta w itunes, aby je ściągać. Klikasz na zakładkę store w itunes i robisz co chcesz oprócz kupowania czegokolwiek. Możesz nawet przesłuchać muzykę którą chciałbyś kupić (chyba30sek)

#10 Horus

Horus
  • 86 postów

Napisano 22 grudnia 2006 - 17:51

co znaczy gdy przy jednym z videocastow pisze EXPLICIT?

#11 Gregory

Gregory

• 2 734 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 22 grudnia 2006 - 18:03

co znaczy gdy przy jednym z videocastow pisze EXPLICIT?

...że zawartość jest raczej nieodpowiednia dla dorastających panien z dobrego domu ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych