Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

MacBook 13,3" - problem z kurosrem! Znika!!! ://

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 yahoo__666

yahoo__666
  • 4 postów

Napisano 08 marca 2010 - 10:56

WItam, jestem tu nowy na tym forum, mam problem z moim macbookiem, a dokładniej z kurosorem, nie widac go, tzn widac ale zarysy, i nie udalo mi sie uchwycic go na zrzucie ekranu, lecz pojawia sie gdy zrobie zoom, o co tu chodzi ?? Wie ktoś jak to naprawić? Nie widać go również w windowsie, zaś widać w Boot loaderze, oraz na zewnetrznym monitorze, a na moim maczku nie dziala jak powinie... mam nadzieje, że ktoś poradzi mi jak to naprawić, poniżej screeny i jedna fotka bo jak wczesniej wpsominalem nie widać kurosora na screenie :/ pozdrawiam i czekam na pomoc

#2 yahoo__666

yahoo__666
  • 4 postów

Napisano 10 marca 2010 - 07:04

mam na nowo postawiony system, probowalem wszystkiego, mysle ze to może być związane moze z jakims firmware na karcie graficznej, ale sam nie wiem, i nie wiem jak to naprawic, a brak kursora jest uciażliwe :/ czekam na jakas ppomoc i dobra oponie :) wczesniej mialem leoparda i to samo bylo, a teraz leopard snow... A i zauważylem, że podczas instalacji windowsa, oraz bez zainstalowanych sterownikow od grafiki widac bylo kursor, zaś po instalacji zniknął, bo sie rozdzielczosc zmienila.. pozdrawiam

#3 paparazzi

paparazzi
  • 1 006 postów

Napisano 10 marca 2010 - 09:31

hmm ja bym ci poradził tak... kiedy kupiłeś? bo jest bodajże 90 dni pomocy technicznej przez telefon, a nawet jak wczesniej to spróbuj zadzwonić do apple polska może tam pomogą, a jak nie tam to zadzwoń do cortland np w poznaniu albo bezpośrednio na serwis. Chyba w ten sposób najszybciej otrzymasz odpowiedź :)

#4 yahoo__666

yahoo__666
  • 4 postów

Napisano 10 marca 2010 - 18:45

mojego macbooka kupilem od "code'a" 2 lata temu, a on juz dobre 1,5 roku mial wiec prawie 4 na karku :D wiec trudno bedzie z gwarancją< mysle, że to moze byc cos od grafiki gdyż, to sie zrobilo po jakims czasie po podlaczaniu zewnetrznego monitora , na zew monitorze oczywiscie wszystko gra tylko na wewnetrznym problem... pozdro

#5 AKURAT

AKURAT
  • 827 postów
  • Skądz tąd

Napisano 12 marca 2010 - 14:27

mam cos podobnego :] znika przy wzbudzeniu po uspieniu zawsze próbuje odpalic firefoxa i kliknac ppm wtedy kursor sie pojawia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych