WItam,
jestem tu nowy na tym forum, mam problem z moim macbookiem, a dokładniej z kurosorem, nie widac go, tzn widac ale zarysy, i nie udalo mi sie uchwycic go na zrzucie ekranu, lecz pojawia sie gdy zrobie zoom, o co tu chodzi ?? Wie ktoś jak to naprawić? Nie widać go również w windowsie, zaś widać w Boot loaderze, oraz na zewnetrznym monitorze, a na moim maczku nie dziala jak powinie... mam nadzieje, że ktoś poradzi mi jak to naprawić, poniżej screeny i jedna fotka bo jak wczesniej wpsominalem nie widać kurosora na screenie :/
pozdrawiam i czekam na pomoc

MacBook 13,3" - problem z kurosrem! Znika!!! ://
Rozpoczęty przez
yahoo__666
, 08 mar 2010 10:56
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 marca 2010 - 10:56
Napisano 10 marca 2010 - 07:04
mam na nowo postawiony system, probowalem wszystkiego, mysle ze to może być związane moze z jakims firmware na karcie graficznej, ale sam nie wiem, i nie wiem jak to naprawic, a brak kursora jest uciażliwe :/ czekam na jakas ppomoc i dobra oponie
wczesniej mialem leoparda i to samo bylo, a teraz leopard snow...
A i zauważylem, że podczas instalacji windowsa, oraz bez zainstalowanych sterownikow od grafiki widac bylo kursor, zaś po instalacji zniknął, bo sie rozdzielczosc zmienila.. pozdrawiam

Napisano 10 marca 2010 - 09:31
hmm ja bym ci poradził tak... kiedy kupiłeś? bo jest bodajże 90 dni pomocy technicznej przez telefon, a nawet jak wczesniej to spróbuj zadzwonić do apple polska może tam pomogą, a jak nie tam to zadzwoń do cortland np w poznaniu albo bezpośrednio na serwis. Chyba w ten sposób najszybciej otrzymasz odpowiedź

Napisano 10 marca 2010 - 18:45
mojego macbooka kupilem od "code'a" 2 lata temu, a on juz dobre 1,5 roku mial wiec prawie 4 na karku
wiec trudno bedzie z gwarancją< mysle, że to moze byc cos od grafiki gdyż, to sie zrobilo po jakims czasie po podlaczaniu zewnetrznego monitora , na zew monitorze oczywiscie wszystko gra tylko na wewnetrznym problem... pozdro

Napisano 12 marca 2010 - 14:27
mam cos podobnego :] znika przy wzbudzeniu po uspieniu
zawsze próbuje odpalic firefoxa i kliknac ppm
wtedy kursor sie pojawia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych