Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak zalozyc konto w itunes store US USA

• Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 maivo123

maivo123
  • 5 postów

Napisano 25 lutego 2010 - 16:29

Witam Chce zalozyc konto i podac tam ze mieszkam niby w USA, wiec daje utworz nowe konto, wpisuje adres email, haslo jak daje dalej to pyta mnie o karte kredytowa i country mam ustawione na Poland. Dlaczego nie ma wyboru gdzie mieszkam? chce ustawic Stany zjednoczone i placic amerykanskim paypalem. Pozdrawiam

#2 iMisiu

iMisiu
  • 42 postów
  • SkądWrocław

Napisano 25 lutego 2010 - 19:07

Zmień country na US, a jak chcesz za darmo to założ konto uwcześniej probując ściągając coś darmowego.

#3 maivo123

maivo123
  • 5 postów

Napisano 25 lutego 2010 - 19:16

Wogole konta nie moge zalozyc bo wola karte kredytowa. Wie ktos jak to zrobic? mam tylko Polska karte kredytowa a chce amerykanskie konto i placic paypalem, bo slyszalem ze jest taka mozliwosc P.S nie lyka mojej polskiej karty

#4 iMisiu

iMisiu
  • 42 postów
  • SkądWrocław

Napisano 25 lutego 2010 - 23:56

Z pewnością nie łyknie polskiej karty. Paypalem amerykańskim się da,a paypal amerykański chyba ( CHYBA) akceptuje karty kredytowe z całego świata. Widziałem tą opcję gdy zakładałem konto z "none" tzn. za pomocą darmowej aplikacji.

#5 Teo

Teo
  • 20 postów

Napisano 03 marca 2010 - 01:50

Paypal.com rozpoznaje z którego kraju jest karta i automatycznie przypisuje jej pochodzenie. To komunikat (z Paypal.com) przy próbie założenia konta w iTunes US z kontem Paypal i kartą z Polski: "Odbiorca wymaga, aby osoba wysyłająca płatność posiadała prawidłowe źródło środków z Stany Zjednoczone w celu realizacji transakcji."

#6 Adrian4

Adrian4
  • 200 postów
  • SkądCanterbury

Napisano 05 marca 2010 - 12:42

Od jakiegoś czasu nie można już założyć konta w iTunes Store z metodą płatności "none".

#7 all999

all999
  • 446 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 marca 2010 - 12:52

Do założenia amerykańskiego konta iTunes Store nie trzeba ani konta PayPal ani żadnej karty kredytowej. Jest opcja "none" i wystarczy wpisać amerykański adres. Sprawdzone przed chwilą.

#8 Teo

Teo
  • 20 postów

Napisano 03 kwietnia 2010 - 11:53

Do założenia amerykańskiego konta iTunes Store nie trzeba ani konta PayPal ani żadnej karty kredytowej. Jest opcja "none" i wystarczy wpisać amerykański adres. Sprawdzone przed chwilą.

A będę mógł kupić content?

#9 piotrek_l

piotrek_l
  • 183 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 kwietnia 2010 - 20:57

to jest w koncu jakis sposob?

#10 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 08 kwietnia 2010 - 21:41

Adrian - oczywiście, że można...

piotrek_l - a poszukać w supporcie nie łaska?

Teo - jak będziesz mieć jakąś formę płatności

Create an iTunes App Store account without a credit card

#11 jaslav06

jaslav06
  • 5 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 17:58

Witam. Mam pytanie odnośnie właśnie tworzenia konta US. Zrobilem wszystko tak jak w instrukcji powyżej lecz wyskakuje mimo wszystko błąd. Czy jest utworzenie takiego konta iTunes US nadal możliwe i ja coś robię nie tak, czy tez jakoś tą opcje zabezpieczyli. Szukałem po forum lecz niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie ;/

#12 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 10 stycznia 2012 - 18:03

Tak, nadal możliwe. Nie odświeżamy wątków starszych niż 6 miesięcy. Do zamknięcia ;)

https://myapple.pl/f...ore/page-50

#13 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 10 stycznia 2012 - 18:46

Tak, nadal możliwe. Nie odświeżamy wątków starszych niż 6 miesięcy. Do zamknięcia ;)

https://myapple.pl/f...ore/page-50

Nic dodać nic ująć zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych