Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak długo czeka się na zdjęcie Sim-Lock'a u Operatora?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 gata

gata
  • 3 postów

Napisano 23 lutego 2010 - 19:57

Na początku wiem trochę głupie pytanie ale jestem Świeżakiem...dostałam używanego iphona i nie wiele myśląc podłączyłam go pod kabel i głupia uaktualniłam do 3.1.3 (zablokowałam go całkowicie bo korzystam z innego operatora..udało mi się go odblokować ale jak wiecie simlocka nie można złamać), ale że strasznie się napaliłam poleciałam do operatora i zapłaciłam za zdjęcie simlocka, tylko ze teraz jakoś nie wiem czy może za krótko czekam(4 dni) czy coś jest nie tak???? Czy ktoś może mi powiedzieć ile to może trwać? mieszkam w Szwecji dlatego te problemy:(

#2 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 23 lutego 2010 - 23:17

Coś za długo polecam odwiedzić ponownie tego Operatora, albo sprawdzić czy możesz zaktywować telefon przez iTunes...

#3 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 lutego 2010 - 23:20

Ja sprawę załatwiłem przez telefon i wszystko trwało 30 minut, także ewidentnie tu coś nie gra.

#4 gata

gata
  • 3 postów

Napisano 26 lutego 2010 - 17:04

niestety byłam u operatora, który mi powiedział że nie ma pojęcia czemu to trwa tyle czasu ponieważ to zależy od apple, ale wyśle zgłoszenie jeszcze raz...ogólnie sim lock powinien się dezaktywować po podłączeniu do iTunes. powinno to trwać od 3 do 5 dni..a Ja już czekam 7 nie mogę nic znaleźć w necie na ten temat, może Ja coś źle robię??? Pomóżcie już tak chce z niego korzystać!!!!

#5 gata

gata
  • 3 postów

Napisano 01 marca 2010 - 16:49

jeśli ktoś by miał jeszcze taki problem trzeba ustawić ustawienia fabryczne i sim lock znika:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych