Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Aplikacje po Polsku z App Store

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Tomek777

Tomek777
  • 164 posts

Posted 23 February 2010 - 18:25

Witam. Chcialbym sie dowiedziec od czego zalezy jezyk w aplikacjach z AppStore? Czy od ustawien jezyka w ustawieniach, czy od rodzaju sklepu? Dlatego moje pytanie, iz przed chwila natknalem sie na zdjecia aplikacji istudiez po polsku, u mnie jest po angielsku. Wszystkie moje aplikacje sa po angielsku. Czy przyczyna moze byc amerykanski AppStore (wybrany z powodu GiftCards)?

majkool
Nazwa tematu poprawiona.
Wątek przeniesiony do działu Pomoc.

#2 absolon

absolon
  • 8 posts

Posted 23 February 2010 - 18:45

Wydaje się ze zależy to od ustawień języka w iPhone. Wiec jeżeli masz ustawiony język angielski jako język interfejsu dla iPhone to i aplikacje bedą tez miały taki język.

#3 Tomek777

Tomek777
  • 164 posts

Posted 23 February 2010 - 18:52

Nie uscislilem, ze ustawiony jezyk to polski. Jedynie AppStore jest USA. :P

#4 Stasio90

Stasio90

I hear the Angels cry, the calling my name.

• 1550 posts
  • SkądŁaziska Górne

Posted 23 February 2010 - 19:44

To nie zależy od języka ustawionego na Iphonie, większość aplikacje jest anglojęzyczna i choćbyś miał nawet chiński ustawiony na iphonie to aplikacja będzie i tak komunikować się poprzez komunikaty w języku ang.

#5 Tomek777

Tomek777
  • 164 posts

Posted 23 February 2010 - 19:46

No ale jednakowoz zdjecia istudiez widzialem w jezyku polskim. U mnie jest w angielskim. Dlatego pytalem...

---- Dodano 23-02-2010 o godzinie 19:50 ----
Chodzi mi o wersje Pro, roznego rodzaju konwertery rowniez mam po angielsku... Mozecie zapodac jakas angielska aplikacje z obsluga jezyka polskiego dla sprawdzenia? Najlepiej w wersji lite. ;)
Pozdrawiam.

#6 michasz

michasz

• 2914 posts
  • SkądWarszawa

Posted 23 February 2010 - 20:25

No ale jednakowoz zdjecia istudiez widzialem w jezyku polskim. U mnie jest w angielskim. Dlatego pytalem...

---- Dodano 23-02-2010 o godzinie 19:50 ----
Chodzi mi o wersje Pro, roznego rodzaju konwertery rowniez mam po angielsku... Mozecie zapodac jakas angielska aplikacje z obsluga jezyka polskiego dla sprawdzenia? Najlepiej w wersji lite. ;)
Pozdrawiam.

iStudiez w wersji lite jest tylko w języku angielskim, wersja Pro obsługuje inne języki ;) a język można przecież zmienić (jeśli dana aplikacja obsługuje inne, niż angielski) w ustawieniach w aplikacji zawsze :)

#7 womanizer

womanizer
  • 426 posts
  • SkądLublin

Posted 23 February 2010 - 23:40

Rockem jest po polsku

#8 Mikir2

Mikir2
  • 618 posts
  • SkądŁódź,PL / UK

Posted 23 February 2010 - 23:46

Kolega ma Ip 2g ze stanow i nie ma tego problemu tam gdzie powinien byc j.polski to jest, a z aplikacji po polsku masz jeszcze np. palringo

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users