Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nasza klasa (śledzik) już w App store

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 matlacki

matlacki
  • 6 postów

Napisano 20 lutego 2010 - 20:29

Własnie znalazłem w App store.Aplikacja jest już dostepna:-)

#2 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 20 lutego 2010 - 20:30

App Store US - no no

Wygląda nieźle.

Ja i tak, czekam na pełnego klienta NK dla iPhone.

#3 michasz

michasz

• 2 914 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 lutego 2010 - 20:32

o nieee, śledzik blee ;) ale skoro nk wrzuciło do App Store śledzia, to chyba możemy się niedługo spodziewać pełnej, oficjalnej aplikacji nk.

#4 augustine

augustine
  • 220 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 20 lutego 2010 - 20:36

Bleeeee.. Zamiast wrzucić Nk to walą jakimś śledziem. ;/

#5 stig1337

stig1337
  • 104 postów

Napisano 20 lutego 2010 - 21:42

No i po co to gówno pchają do AppStore, ludzie na różne sposoby chcą go się pozbyć a oni nie dają za wygraną. Śledzik to jedna wielka lipa i muszą się z tym pogodzić. Teraz tylko czekać na nktalk na iphona ... Jednym słowem żal.pl.

#6 errah

errah
  • 106 postów

Napisano 20 lutego 2010 - 22:08

Nie rozumiem. Wszyscy jadą po śledziku, a twitter'owi się nie obrywa?

#7 nazgul06

nazgul06
  • 44 postów
  • SkądZabrze

Napisano 20 lutego 2010 - 22:54

Bo na twitterze nie ma łańcuszków pt. "jak usunać ..." lub "jak zdobyć xxx eurogąbek" ;)

#8 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 lutego 2010 - 23:08

Spoiler

#9 errah

errah
  • 106 postów

Napisano 20 lutego 2010 - 23:47

@nazgul06 To raczej wina osób korzystających, a nie serwisu.

#10 Meo

Meo
  • 409 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lutego 2010 - 09:32

Bleeeee.. Zamiast wrzucić Nk to walą jakimś śledziem. ;/

ten post strasznie mnie rozbawił.. :lol:

Cóż, nie korzystam z NK, ale powiedzmy, że cieszy mnie ilość polskich aplikacji w App Store.. :D

#11 le1t00

le1t00
  • 540 postów
  • SkądPiła

Napisano 21 lutego 2010 - 10:09

Zastanawiam się czy wy tak serio pociskacie śledzika i Nk czy kolejna moda jak JP...

#12 michasz

michasz

• 2 914 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lutego 2010 - 12:28

Zastanawiam się czy wy tak serio pociskacie śledzika i Nk czy kolejna moda jak JP...

na początku, gdy powstała nasza-klasa to było naprawdę fajne.. ;) ale teraz, gdy wszędzie wciskają płatne rzeczy, jakieś śledziki, nie śledziki, to aż odrzuca...

#13 shog

shog
  • 669 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 21 lutego 2010 - 12:35

Po prostu jest przesyt tego wszystkiego, tak jak z nowym GG - za dużo nowości, 'usprawnień', dodatków. Człowiek zaczyna się nieco gubić.

#14 michasz

michasz

• 2 914 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lutego 2010 - 12:49

Po prostu jest przesyt tego wszystkiego, tak jak z nowym GG - za dużo nowości, 'usprawnień', dodatków. Człowiek zaczyna się nieco gubić.

Dokładnie ;) ja cały czas jestem na GG 7.7 i mam to co najbardziej potrzebuje :) ale nie róbmy zbędnej dyskusji o nk/gg :)

#15 le1t00

le1t00
  • 540 postów
  • SkądPiła

Napisano 21 lutego 2010 - 14:13

Niby tak, ale teraz powoli jakoś to zaczyna się kupy trzymać. Osobna aplikacja do śledzika, a już niedługo pełny serwis tak by nie robić syfu :)

#16 gawli1

gawli1
  • 226 postów

Napisano 22 lutego 2010 - 13:26

Co do gg to ja też posiadam 77 i nie potrzebuje 10 bo dużo tam jest niepotrzebnego dziadostwa co w pewnym stopniu odbija się na stabilności systemu w komputerze a gg teraz wpadło dodatkowo na pomysł taki żeby zablokować użytkowniką użytkownikom tej wersji pisanie z osobami powyżej jakiejś tam liczny numeru gg. już nie pamiętam jakiej. Zamiast udoskonalować aplikacje gg 77 lub poprostu gg mobile na iphona bo widzę że gg se jakieś jaja robi co do wersji gg na iphona a na javie aktualizują ją co tydzień a na iphona poprostu na odwal zrobili na szybkiego byle żeby było dlatego już od dawna nie korzystam z gg na iphona bo teraz przeszłem na parlingo!!!! bo jest o wiele lepsze a pozatym gg mobile korzysta z adresów płatnych a parlindo z adresów komputerowych!!! co powoduje że możemy korzystać z gg.

OK na temat gg szkończyłem teraz napisze na temat naszej klasy.

Jak to jest nk w komurce komórce. Ja .... Bez kitu a gdzie tu możliwość dodawania zdjęć ?? Gdzie tu poczta??? Galeria?? I inne funkcje?? Ja tu widzę tylko sam sledzik i powiem że ta aplikacja jest nawed spoko jeżeli chodzi tylko o jedną funkcjonalność zamiast całego portalu tak jak to powinno być. Już wole wchodzić z mojego telefonu na pełną stronę komputerową niż patrzyć na sam sledzik.

Oooohhh dużo brakuje dużo bardzo dużo żeby była normalna mobilna cała strona i aplikacja ze wszystkimi funkcjami lub chociaż z najważniejszymi. Dla tych kturzi którzy chcą mieć wszystkie funkcje nk w telefonie a nie ograniczać się tylko do jednej funkcjonalności sledzika mobilnego to polecam zainstalować operamini5 i tam wpisać adres nasza-klasa.pl lub nk.pl i tyle.
Narazie niestety będziecie zmuszeni skalować stronę ale wiem że to denerwujące jest ale myśle że to jest lepsze niż patrzyć na sam sledzik a dzięki temu będziecie mogli przeglądać pocztę i chodzić po znajomych lub szukać nowych znajomości!!. Dla tych kturzi którzy maja iphona sytuacja wyglada trochę lepiej jeżeli chodzi o przeglądanie nk pisanie odpisywanie przeglądanie kont szukanie nowych znajomych itd co jest w komputerowej wersji ale z poziomu iphona niestety nie ma możliwości dodawania zdjęć dlatego że apple ma manie na punkcie blokowania funkcjonalności iphona ale na komurkach komórkach z operąmini5 można dodawać zdjęcia a dodam że ja takie jedno zdjęcie dodałem za pomocą operymibi4.1 z telefonu e398 jak zakładałem NK bo jeszcze kompa nie miałem a wszystko zrobiłem na tak dziadowym telefonie jakim jest e398. Pozdrawiam wszystkich i polecam jak już spomniałem zainstalować na javowych telefonikach operemini5.

#17 errah

errah
  • 106 postów

Napisano 22 lutego 2010 - 14:43

@gawli1 Weź popraw te błędy, bo ciężko to się czyta. To jest app do śledzika, app do Naszej-Klasy dopiero powstaje.

#18 borsuk1

borsuk1
  • 1 450 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 lutego 2010 - 18:06

Ktoś wspomniał o tym ze visnie się po Sledziku a po Twitterze nie. A to dla tego ze Twitter ma to coś w sobie a Sledzik to tania podrobka. W ogóle dla mnie od początku te wszystkie fotki, grona czy nk nie miały sensu. Jak już wspomniałem tanie badziewia imitujace Facebook'a czy MySpace, Twitter etc. Nie chce być tu taki amerykański ale taka jest prawda. Polacy od zawsze nasladowali inne kraje i na razie nie spotkałem się z dobrym odpowiednikiem.

#19 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 22 lutego 2010 - 18:25

Bez osobistych wycieczek proszę.

#20 Zwickau

Zwickau
  • 817 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 lutego 2010 - 00:21

Instalowałem śledzika w iPhone'ach (tylko jako ciekawostką) i ...odinstalowałem się. Ta aplikacja jest do bani...

#21 Mikir2

Mikir2
  • 618 postów
  • SkądŁódź,PL / UK

Napisano 23 lutego 2010 - 23:38

hahaha nie chca go nigdzie a mimo wszystko do Ip go pakuja xD

#22 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 24 lutego 2010 - 00:25

Po dłuższych oględzinach stwierdziłem, że aplikacja nawet fajna. Osobiście, nie wysyłam żadnych statusów na śledziku itp. Spójrzmy na aplikacje od strony technicznej. Wygląd bardzo dobry, duży plus. Aplikacja funkcjonalna, i dobrze spełniająca swoją role. Uff, to nie temat jaki śledzik głupi itp, tylko jak sprawuje się aplikacja.

#23 elita

elita

• 3 034 postów
  • SkądKalisz, PL

Napisano 24 lutego 2010 - 16:11

pozbyłem się nk jak na śledzik zacząl pisać krzysiu ibisz, a operator nk podał że to nie ostatnie konto tego typu. w polączeniu z niemożliwością rezygnacji ze samego śledzika, pozbyłem się konta na nk. Na szczęście fbk ma dużo lepiej to wszystko zorganizowane - bez nachalnej reklamy i aplikacja na ip jest bardzo dobra - i w ogóle bez reklam.

#24 iGor S.-8e6949e8a8

iGor S.-8e6949e8a8
  • 675 postów

Napisano 01 marca 2010 - 17:57

Ja tam do Śledzika nic nie miałem, mimo to już dawno usunąłem konto na NK. Śledzik był dobry, bo można było jednym ruchem powiedzieć jakieś wydarzenie (jakoś głupio mi to zdanie wyszło :roll: ), wrzucić jakiś filmik albo link. Wszystko to psuły łańcuszki, ale to już nie wina portalu. Mimo wszystko Nasza-Klasa jest coraz gorsza, coraz bardziej komercyjna i właśnie z tego powodu usunąłem tam konto.

PS: I pamiętajcie! Nasza-Klasa to ZŁOOOOO!:D

PS 2: IMO też Twitter jest i tak lepszy, ale z tym (NK itp.) jest jak z Gadu Gadu - Mam, bo znajomi mają (a namówić na Skype się nie da :roll: )...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych