Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[2G] Downgrade z 3.0 na np. 2.2.1

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Angie

Angie
  • 36 posts

Posted 17 February 2010 - 19:16

Czesc
Bardzo chciałabym zdowngradeowac iphona do 2cokolwiek nie wiem czym te wersje sie roznia, jest mi obojetne tylko nie chce juz tego 3 bo push nie dziala, ani zadne aplkacje ktore podobnie dzialaja (jak gg) bo wtedy nie da sie do mnie dzwonic (czytalam na forum, w tym sofcie wiele osob mialo ten problem)

ostatnim razem z Waszą pomocą zupgrade'owałam 1.1.4. do tego 3 i teraz moje pytanie, czy zeby zainstalowac nizszy tez moge to normalnie zrobic w itunes tylko podlozyc nizszy czy jest to bardziej skomplikowane?

(szukalam watkow ale wszystkie dotyczyly 3G)

majkool
Nazwa tematu poprawiona.
Używaj czasem odnośnika dla wybranego modelu np.[?G].
Wątek przeniesiony do działu Pomoc.

#2 T. Pery

T. Pery
  • 55 posts
  • SkądDąbrowa Górnicza

Posted 18 February 2010 - 15:12

Ech, prościej byłoby wyłączyć Push w ustawieniach - nie mogą do ciebie dzwonić ponieważ EDGE zajmuje kanał głosowy modemu i nikt się z tobą nie połączy, nie ma sensu downgrade'ować do 2.x ponieważ już *prawie* żadna aplikacja z AppStore nie będzie działać (po co nam taki iPhone? ;) tl;dr - 2G = Albo Push & Internet albo Telefon...

#3 Angie

Angie
  • 36 posts

Posted 19 February 2010 - 17:05

na samym poczatku mialam 1.1.4 i dzialal i push i telefon...a do tego juiz nie da sie wrocic ;( skoro downgrade nic nie da to trudno, ale dzieki =) (teraz moga o mnie dzwonic ale wasnie musze meic push wylaczony ..a nawet jakieklwiek automatyczne sprawdzanie poczty co jakis czas, parlingo itp tez ;( dlatego chcialam to zmienic)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users