gierka dobra, choc troche za malo skomplikowana
moje spostrzezenia;
wiatr moglby sie krecic we wszystkie strony na belce, a nie w jedna
na planicy macie w opisie punkt K130
przydalaby sie animacja podczas lotu, tak, zeby po za kulka bylo widac, ze zawodnik walczy z wiatrem, cos na wzor dsj, tutaj mam wrazenie, ze lece jpegiem

Ski Jumping 2010 na iPhone - poczuj się jak Adam Małysz
Started by
Dawid Szypulski
, 17 Feb 2010 09:57
58 replies to this topic
Posted 26 February 2010 - 13:13
Posted 26 February 2010 - 15:18
Przydałaby się opcja poziomu trudności, bo jak widać są ludzie dla których jest za trudno. Ale dla mnie fajnie by było gdyby było jeszcze dłużej (chodzi o samą kwestię dochodzenia na szczyt).
Posted 27 February 2010 - 11:35
Zakupiłem grę.... i.... niestety muszę przyznać ze jest słabo... a liczyłem na dobrą grę.
Wady:
- łatwa (po pierwszym sezonie wygrywa się wszystkie konkursy)
- zbyt mało udoskonaleń zawodnika
- zbyt prosta rozgrywka (tylko konkurs)(gdzie kwalifikacje)
- skocznie różnią się tylko długością
- wiatr praktycznie nie ma znaczenia
- gra nudzi się po rozegraniu 3 sezonów (jeden sezon to max 30min!!)
- fatalny turniej drużynowy
Zalety:
- tematyka
- polska gra
Uważam, że nie potrzebnie udałem pieniądze na tę grę! Liczę na poprawki! Być może zmienie wtedy zdanie!
Posted 27 February 2010 - 15:04
Zgadzam się z poprzednikami odnośnie zbyt łatwego poziomu trudności oraz tego, że na "szczyt" dochodzi sie zbyt szybko. Emocje z tym związane kończą się po drugim sezonie, a szkoda. Skocznie nie różnią się od siebie i to również nie dodaje pikanterii. Fajną opcją byłoby tworzenie pucharu świata ustalając samemu na jakich skoczniach chce sie skakać. Można by było np wybrać aby PŚ odgrywał się na wszystkich możliwych skoczniach. Sezon byłby dłuższy no i wtedy wszystkie skocznie w grze byłyby wykorzystane, bo powiedzmy sobie szczerze, mało kto skacze na innych skoczniach niż te w pucharze świata.
Gierka jako taka ma potencjał, ale jeszcze nie jest w pełni rozwinięta. Liczymy więc na poprawki

Posted 02 March 2010 - 10:13
To jest to co ja napisałem wcześniej poprostu gierka zostala przeniesiona z telefonów komórkowych na IPoda/IPhona. Ma bardzo dużo wad a dodatkowo po zakupie sprzętu odrazu bijesz wszystkich na glowę.
Z fajnego pomysłu wyszło coś średniego a gdyby poświęcono tej produkcji trochę wiecej czasu była by naprawdę fajna giera.
Miało być dobrze a wyszło jak zwykle
Valdi

Posted 03 March 2010 - 10:37
jakas porawka wyszla do gry, juz sciagam
Posted 09 March 2010 - 13:33
Zachecamy do podzielenia się opiniami dot. ostatniej wersji gry. Oferuje ona m.in. nowy tryb nauki i możliwość włączenia Asysty przy wychodzeniu z progu i lądowaniu. Poza tym - zawodnik i jego narty poruszają się znacznie dynamiczniej i naturalniej.
Posted 17 March 2010 - 15:13
Owszem to zostało poprawione i wygląda odrobinę lepiej. Nadal uważam że przydalo by się urozmaicenie rozgrywki poprzez trudniejsze dochodzenie do najwyższego poziomu skoczka, oraz poprzez możliwości własnego konfigurowania ilości skoczni Pucharu Świata. Daty przy zawodach są nikomu niepotrzebne a PŚ na wszystkich skoczniach byłby dobrym pomysłem
---- Dodano 17-03-2010 o godzinie 15:17 ----
Nowa wersja owszem robi dobre wrażenie, ale nadal brakuje grywalności. Myślę, że dowolne modyfikowanie ilości skoczni w PŚ dałoby więcej zabawy. Dobrze by było, gdybyście poprawili też sposób dochodzenia na szczyt bo jest zbyt szybko i łatwo. Pozdrawaim
---- Dodano 17-03-2010 o godzinie 15:17 ----
Nowa wersja owszem robi dobre wrażenie, ale nadal brakuje grywalności. Myślę, że dowolne modyfikowanie ilości skoczni w PŚ dałoby więcej zabawy. Dobrze by było, gdybyście poprawili też sposób dochodzenia na szczyt bo jest zbyt szybko i łatwo. Pozdrawaim
Posted 23 March 2010 - 11:07
ja nie gram juz w te gre bo ilez mozna wygrywac wszytkie konkursy z rzedu? to jest bez sensu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users