Witam !
Mam dosyć nowy soft , chyba był tylko 1 up poza tym , który mam. Dosyć pózno przerzuciłem się na 3.xx długo korzystalem z 2.xxx po JB dlatego używałem iBITEsms. Teraz natomiast nie wiem ile mam znaków do wykorzystania i często wysyłam 2 sms kiedy mógłbym zmieścić się w 1. Czytałem forum i niestety nie znalazłem nic , jedynie płatne. Prosiłbym o pomoc , jeśli to możliwe .
Pozdrawiam!

[3.1.2] Darmowy program do SMS, ilość znaków do wykorzystania - brak JB
Rozpoczęty przez
kubuss001
, 15 lut 2010 23:29
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 lutego 2010 - 23:29
Napisano 15 lutego 2010 - 23:31
Przy braku JB to chyba nie ma szans na taki dodatek...
Aplikacje z App Store bodajże, nie mogą ingerować w pliki systemowe.
Jaki masz model telefonu?
Nazwa tematu poprawiona.
Aplikacje z App Store bodajże, nie mogą ingerować w pliki systemowe.
Jaki masz model telefonu?
Nazwa tematu poprawiona.
Napisano 16 lutego 2010 - 09:26
Niestety albo robisz JB i instalujesz taki dodatek albo zostaje Ci liczenie znakow
P.S. Jesli uzywasz polskich znakow diaktrycznych to proponuje nie robic tego.

Napisano 16 lutego 2010 - 10:01
Model telefonu to 3g. Roczny już w sumie. JB zrobiłem kiedyś po to , aby usunąć możliwość zamoistnego łączenia się z siecią [fake afw - czy jakoś tak , mam wrażenie ze troszkę przekrecilem ] owa blokada została a ja iie mailem czasu bawić się w odblokowanie , dlatego zostawilem bo uzywalem go raczej do przeglądania sieci przez wifi. Ale ostatnimi czasy znowu zacząłem używać jako telefon główny , dlateuo prosilbym o jakaś sensowna poradę . Licznik znaków na gwałt potrzebny.
Napisano 16 lutego 2010 - 11:14
Darmowych brak. Z AppStore jest jeszcze SmartSMS PL - edycja wiadomości SMS w celu zaoszczędzenia pieniędzy - MyApple.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych