Napisano 14 marca 2010 - 20:19
Heh, ktoś tu rzucił porównanie Jeep >> Touareag... Touareg, to duży Passat, LOL, chyba nigdy nie siedzieliście w tym samochodzie, bliższe byłoby porównanie do Phaetona ? :>
Co do Jeepa, to tak, miałem okazję przejechać się nim poza miastem, dostałem GrandCheeroke z przebiegiem około 40000 i plastiki tak skrzypiały że komfortowo nie dało się podróżować, ba, same plastiki w tym samochodzie pozostawiają wiele do życzenia zarówno jak i sam wygląd wnętrza, co dla właścicieli MACów się chyba też liczy...
Touareg, Audi Q7, to po prostu inna liga, tam jest wszystko idealnie spasowane, nic nie skrzypi, skóra to skóra, a nie jakieś nie wiadomo co... Heh, możecie mi powiedzieć że jestem stronniczy gdyż zawsze miałem okazję jeździć samochodami z koncernu VAG, zarówno ja, jak i w szczególności moi rodzice, ale nic, na prawdę nic nie przekona mnie do JEEPa, może tak, ma super właściwości jezdne w terenie, ale... czy ktoś go w tym terenie ekstremalnie używa ? Wątpię...
Swoją drogą Touareg został wybrany za najbezpieczniejszy samochód swego czasu i z tego co się orientuję nie ma obecnie mocniej zbudowanego samochodu...