Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iSync i nokia 8800 arte

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 radkowski

radkowski
  • 146 postów
  • SkądPRA

Napisano 14 lutego 2010 - 21:44

Mam następujący problem z synchronizacją nokii 8800 carbon arte z iSync. Plugin zakupiłem w mactomster.de. W ustawieniach iSync zaznaczone mam synchronizuj wszystkie kontakty (innego wyboru nie ma), natomiast w książce adresowej mam takie grupy: -"wszystkie kontakty" = "na moim macu" + "Exchange" - "na moim macu", jest tylko moja wizytówka i dwa kontakty Apple - "Exchange", kontakty z serwera Exchange2007, które synchronizują się z nim bez problemu. Jak odpalę synchronizację w iSync to synchronizuje się tylko grupa "na moim macu". Poradźcie co zrobić, żeby z telefonem synchronizowała się grupa "wszystkie kontakty" lub "Exchange"? Pozdrawiam, Radek

#2 Hektor

Hektor
  • 1 570 postów
  • SkądPolska

Napisano 14 lutego 2010 - 22:24

Mam następujący problem z synchronizacją nokii 8800 carbon arte z iSync. Plugin zakupiłem w mactomster.de. W ustawieniach iSync zaznaczone mam synchronizuj wszystkie kontakty (innego wyboru nie ma), natomiast w książce adresowej mam takie grupy:
-"wszystkie kontakty" = "na moim macu" + "Exchange"
- "na moim macu", jest tylko moja wizytówka i dwa kontakty Apple
- "Exchange", kontakty z serwera Exchange2007, które synchronizują się z nim bez problemu.
Jak odpalę synchronizację w iSync to synchronizuje się tylko grupa "na moim macu". Poradźcie co zrobić, żeby z telefonem synchronizowała się grupa "wszystkie kontakty" lub "Exchange"?
Pozdrawiam, Radek

ile dales za ten plugin ?
szkoda ze dobrze nie poszukales na forum bo ja mam 8800 arte i sam sobie taki plugin zrobilem.
mi dziala bdb uzywam wlasciwie tylko isynca do icala i bardzo dobrze to sie sprawuje

#3 radkowski

radkowski
  • 146 postów
  • SkądPRA

Napisano 14 lutego 2010 - 22:54

Wiem, trochę się pośpieszyłem. Dałem 10eur. Napiszę do nich reklamację. Na forum szukałem, znalazłem nawet Twoje wątki na ten temat.

#4 Hektor

Hektor
  • 1 570 postów
  • SkądPolska

Napisano 14 lutego 2010 - 23:13

Wiem, trochę się pośpieszyłem. Dałem 10eur. Napiszę do nich reklamację. Na forum szukałem, znalazłem nawet Twoje wątki na ten temat.

jesli Ci to pomoze moge Ci ten plugin wyslac jutro jak bede pod drugim kompem na ktorym mam go.
sam plugin powoduje to ze isync komunikuje sie za pomoca BT z komorka i komunikacja tutaj jest bdb co do innych rzeczy to sie nie orientuje ale powinno byc ok

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych