Zaraz na początki podczas instalacji Windowsa XP trzeba nacisnąć F8 aby zatwierdzić warunki umowy. Kiedy go klikam to zamiast żądanej operacji w Virtualboxie OSX zaczyna odtwarzanie w iTunes. Po przejściu na pełny ekran ten sam efekt.

Virtualbox i F8 podczas instalacji Windows XP
Rozpoczęty przez
martig
, 14 lut 2010 12:41
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 lutego 2010 - 12:41
Napisano 14 lutego 2010 - 14:11
fn+f8 próbowałeś..?
Napisano 14 lutego 2010 - 14:58
dzieki
Napisano 14 lutego 2010 - 15:10
Ja piernicze, 317 postów i pierwszy raz użyłeś klawisza funkcyjnego żeby się o tym dowiedzieć? Poza tym w preferencjach systemowych można to przestawić.
Napisano 14 lutego 2010 - 15:15
Re: up.
Przyzwyczajaj się, tutaj to normalne, że ktoś nabija sobie posty w działach i iPhone albo iPodach (czasami mając, czasami pisząc 50 postów 'chciałbym kupić, co polecacie ??' (pisownia zamierzona)), potem dopiero kupuje Maka/stawia Hakintosza (albo wpisuje sobie w sygnaturkę 'mam peceta, ale zbieram na…'/'już niedługo Mak…') i zaczyna brylować w 'Systemach' ;-)
Ja tam działy iPhone/iPod omijam szerokim łukiem, w sumie czytam tylko Systemy i Programy ;-)
ps.
Żeby nie było, nic nikomu (w szczególności @martigowi) nie imputuję. Piszę tylko o ogólnym trendzie.
Napisano 16 lutego 2010 - 14:57
macieks72 - tak, to był mój pierwszy raz. Wiesz nie każdy rodzi się tak inteligentny i jest tak wszystkowiedzący jak Ty. Tylko pozazdrościć. Następnym razem piszę od razu do Ciebie.
ftpd - to nie nabijanie postów. Forum uważałem za miejsce w którym mogę uzyskać odpowiedzi na rzeczy z którymi nie mogę sobie poradzić a nie znalazłem nic w temacie w google.
Napisano 16 lutego 2010 - 15:21
@martig - chyba nie zrozumiałeś co miałem na myśli, albo ja nie rozumiem teraz Ciebie. No nic, nie ważne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych