Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Virtualbox i F8 podczas instalacji Windows XP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 martig

martig
  • 419 postów

Napisano 14 lutego 2010 - 12:41

Zaraz na początki podczas instalacji Windowsa XP trzeba nacisnąć F8 aby zatwierdzić warunki umowy. Kiedy go klikam to zamiast żądanej operacji w Virtualboxie OSX zaczyna odtwarzanie w iTunes. Po przejściu na pełny ekran ten sam efekt.

#2 filip1605

filip1605
  • 115 postów

Napisano 14 lutego 2010 - 14:11

fn+f8 próbowałeś..?

#3 martig

martig
  • 419 postów

Napisano 14 lutego 2010 - 14:58

dzieki

#4 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 14 lutego 2010 - 15:10

Ja piernicze, 317 postów i pierwszy raz użyłeś klawisza funkcyjnego żeby się o tym dowiedzieć? Poza tym w preferencjach systemowych można to przestawić.

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 354 postów

Napisano 14 lutego 2010 - 15:15

Re: up. Przyzwyczajaj się, tutaj to normalne, że ktoś nabija sobie posty w działach i iPhone albo iPodach (czasami mając, czasami pisząc 50 postów 'chciałbym kupić, co polecacie ??' (pisownia zamierzona)), potem dopiero kupuje Maka/stawia Hakintosza (albo wpisuje sobie w sygnaturkę 'mam peceta, ale zbieram na…'/'już niedługo Mak…') i zaczyna brylować w 'Systemach' ;-) Ja tam działy iPhone/iPod omijam szerokim łukiem, w sumie czytam tylko Systemy i Programy ;-) ps. Żeby nie było, nic nikomu (w szczególności @martigowi) nie imputuję. Piszę tylko o ogólnym trendzie.

#6 martig

martig
  • 419 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 14:57

macieks72 - tak, to był mój pierwszy raz. Wiesz nie każdy rodzi się tak inteligentny i jest tak wszystkowiedzący jak Ty. Tylko pozazdrościć. Następnym razem piszę od razu do Ciebie. ftpd - to nie nabijanie postów. Forum uważałem za miejsce w którym mogę uzyskać odpowiedzi na rzeczy z którymi nie mogę sobie poradzić a nie znalazłem nic w temacie w google.

#7 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 15:21

@martig - chyba nie zrozumiałeś co miałem na myśli, albo ja nie rozumiem teraz Ciebie. No nic, nie ważne.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych