Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

ipod touch a flac

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 KoNrI

KoNrI
  • 78 posts
  • SkądKraków

Posted 08 February 2010 - 19:36

Witam. Czy jest jakaś możliwość wgrania tej cudnej jakości na naszego cudnego ipoda który jest podbno urządzeniem stworzonym do muzyki ;D?

#2 mxcxax

mxcxax
  • 51 posts

Posted 08 February 2010 - 19:48

Ipod Touch odtwarza tylko takie formaty jak: MP3, AAC, Protected AAC, Apple Lossless, AIFF, WAV, MP3 VBR, Audible

#3 KoNrI

KoNrI
  • 78 posts
  • SkądKraków

Posted 08 February 2010 - 19:54

przeczytać jakie formaty ipod obsługuje mogę sobie przeczytać na pierwszej lepszej stronce o ipodach. Chodzi mi bardziej o jakieś inne sposoby związane np z JB

#4 iMarekPL

iMarekPL
  • 2727 posts
  • SkądZduńska Wola

Posted 08 February 2010 - 20:03

To trzeba było w pierwszym poście napisać, że w grę wchodzi JB... Ale i tak chyba pozostaje Ci wyłącznie zmiana FLAC na Apple Losseless, który też jest formatem bezstratnym.

#5 KoNrI

KoNrI
  • 78 posts
  • SkądKraków

Posted 08 February 2010 - 20:05

a polecicie jakiś konwerter sensowny pod winde?

#6 Bolec

Bolec
  • 44 posts
  • SkądDST

Posted 08 February 2010 - 20:20

Możesz to zrobić i w iTunes, natomiast jeśli chodzi o moje preferencje, to dBpowerAMP - komercyjny ale za to prosty w obsłudze, daje też pole do popisu dla bardziej kumających się na sprawie ludzi i przynosi oczekiwane rezultaty. Nie wiem czy działa pod Win7, bo nie zdążyłem go jeszcze zainstalować, ale powinien.

#7 ed00c

ed00c
  • 2404 posts
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Posted 08 February 2010 - 20:33

Z tego co pamiętam to vlc4iphone obsługuje FLAC'a.
pozdrawiam, ed00c

#8 KoNrI

KoNrI
  • 78 posts
  • SkądKraków

Posted 08 February 2010 - 21:02

No właśnie vlc pod win czyta flaca a słyszałem kiedyś o wersji na iphone'a. Jest do poprania w cydii albo w rock? Jak można to zrobić w iTunes?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users