Witam,
mam problem z moim Iphonem, mianowicie chcąc zrobić Jailbreak'a włączył mi się tryb awaryjny, aby powrócić do normalnego trybu muszę podłączyć go do itunes i przywrócić jego ustawienia fabryczne. Problem polega na tym, że podczas przywracania (wybieram os 3.1.2) pojawia mi się błąd nie można przywrócić ustawień fabrycznych Iphone'a. ( nie próbowałem przywracać do nowego os 3.1.3 ponieważ zależy mi na zrobieniu JB)
Pomocy...
Poprawiłem temat. Nie używaj Caps Locka bez potrzeby i tylu wykrzykników.
krakers

[3GS] Tryb awaryjny
Rozpoczęty przez
symsam
, 07 lut 2010 14:47
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 lutego 2010 - 14:47
Napisano 07 lutego 2010 - 14:50
odpal blackraina
i poczekaj powinien ci go postawić w tryb normalny.
Napisano 07 lutego 2010 - 14:55
Moze to jest problemem :
Blog – iPod, iPad, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS – informacje … Blog Archive Apple nie akceptuje już firmwaru iPhone OS 3.1.2
Blog – iPod, iPad, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS – informacje … Blog Archive Apple nie akceptuje już firmwaru iPhone OS 3.1.2
Napisano 07 lutego 2010 - 15:07
tak to jest problem i dodatkowo tryb awaryjny
Napisano 07 lutego 2010 - 21:59
poczekaj bo nie wiem czy nie miałem podobnej sytuacji - chcąc sprawdzić bootrom wprowadziłem mojego ip (3gs z 3.1.2) w tryb dfu, sprawdziłem i chciałem zrobić restore z wskazaniem mu wcześniej ściągniętego softu 3.1.2 na co itunes błąd 3194 a ja lekka panika. ale wprowadziłem go w recovery mode i się postawił a itunes widzi go normalnie.
Napisano 18 lutego 2010 - 20:15
odpal blackraina
i poczekaj powinien ci go postawić w tryb normalny.
CZŁOWIEKU DZIĘKI KOCHAM CIĘ KOOOCHAM <3
Własnie mi się Iphone zepsułtzn rozładował podłączyłem go i mi pisze żeby podłączyć do kompa.
Podłączyłem i nic pustka pisze że jest w trybie awaryjnym i trzeba nowy soft ściągać ale zrobiłem tak jak doradziłeś i wszystko wróciło do normy
CZŁOwieku jeszcze raz KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!! :-P
Napisano 18 lutego 2010 - 20:19
-NIE podniecaj sie tak!
Problem bynajmniej nie zniknal! Bedzie tak po kazdym Restarcie iP(niestety).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych