Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Samoczynne połączenie z pocztą głosową - przypadłość iPhone czy mój błąd ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 e200

e200
  • 237 postów

Napisano 07 lutego 2010 - 13:24

Witam Co jakis czas po skonczeniu polaczenia telefonicznego iPhone laczy mi sie z poczta glosowa. Sprawdzalem wiele razy ale nie doszedlem w jaki sposob inicjuje to polaczenie. U mojej Zony tez tak sie robi - mysle ze cos naciska bezwiednie.

#2 s0828

s0828
  • 76 postów

Napisano 24 marca 2010 - 14:08

U mnie jest podobnie. Moja dziewczyna rozłączając rozmowę telefoniczną, odkładając iphona zaczepia palcem o pocztę głosową. Czy ktoś ma sposób na wyłączenie przycisku od poczty głosowej???

#3 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 24 marca 2010 - 14:36

A probowaliscie usunac kontakt?

#4 joachimdz

joachimdz
  • 1 postów

Napisano 24 marca 2010 - 20:42

maze jasniej w jaki sposob usunac

#5 MrMajek

MrMajek
  • 123 postów
  • SkądTrzebiatów

Napisano 24 marca 2010 - 21:14

zadzwoń do operatora żeby wyłączył pocztę głosową ; ) albo kodem dezaktywuj. jak wejdziesz w zakładkę telefon to tam masz przecież poczta głosowa. może tam niechcący naciskasz jak kończysz połączenie?

#6 s0828

s0828
  • 76 postów

Napisano 25 marca 2010 - 12:37

jest dokładnie tak jak napisałem. Kończąc rozmowę, wciskamy przypadkiem przycisk poczty głosowej w aplikacji telefon. Chodzi mi o to by ten przycisk wywalic, zdezaktywowac.

#7 FiTzu

FiTzu
  • 145 postów
  • Skądznienacka

Napisano 25 marca 2010 - 12:41

W Cydii jest łatka do SBSettings o nazwie VoiceMail Block. Po jej włączeniu w SBSettings guziczek poczty głosowej jest nieaktywny. Wygląda to tak:
Dołączona grafika

Dostępne tylko dla telefonów z JB.

#8 darvark

darvark
  • 126 postów
  • SkądKielce

Napisano 26 marca 2010 - 20:33

Poczta głosowa

Witam
Mam takie pytanie, z góry uprzedzam że nie udało mi się nic znaleźć w sieci. Czy jest jakiś sposób usunięcia z menu Iphona 3g, funkcji dzwonienia na pocztę głosową, albo chociaż wykasowania jej numeru? Samą usługę mam wyłączoną, ale często zdarza mi się przypadkiem wybrać połączenie z pocztą:x

majkool
[highlight]Przeniosłem tutaj.

JAK POPRAWNIE KORZYSTAĆ Z FUNKCJI "SZUKAJ"[/highlight]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych