Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

World Of WarCraft

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
237 odpowiedzi w tym temacie

#126 pynieq

pynieq
  • 418 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 marca 2007 - 18:01

Jak to wszystko zrobic?

stosowne add-on'y

Pytanie z innej beczki. Czy konia moga miec tylko warriory?

wszyscy od lvl'u 40

#127 scurvy_shadow

scurvy_shadow
  • 825 postów
  • SkądŁódź

Napisano 18 marca 2007 - 18:08

Rozwiniesz owe add'ony?

#128 pynieq

pynieq
  • 418 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 marca 2007 - 19:38

ja zaciagam z http://wow-en.curse-...m/files/addons/

ale jakby bylo malo to zapytaj googla

jesli dobrze pamietam to jeden z tych ktore sa na tym screenie, nazywa sie 'titan panel' bodajze ... ale ogolnie addonow jest masa, trzeba wybrac ktore ci ulatwia zycie.

Nastepnie wrzucasz jest do apps/world of warcraft/interface/AddOns. Wchodzisz do gry, logujesz sie. Kiedy juz masz okienko z 'enter world' to w lewym dolnym rogu jest rownierz guzik 'add-ons'. Klikasz aktywujesz i finito.

#129 scurvy_shadow

scurvy_shadow
  • 825 postów
  • SkądŁódź

Napisano 19 marca 2007 - 00:26

Dzieki :) Jak to jest z AH? Zakupilem woolen bag - zakupilem bo nie zwykly bid tylko ten "kup teraz" no i torby nie dostalem wiec o co chodzi? Gdzie torba bo pieniadze przepadly...

#130 pynieq

pynieq
  • 418 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 marca 2007 - 01:36

Gdzie torba bo pieniadze przepadly...

Mail sprawdz, przy kazdej tawernie sa napewno.

#131 Zedon

Zedon
  • 69 postów

Napisano 17 stycznia 2010 - 20:47

I cisza...

#132 Filip Rychlik

Filip Rychlik

aka felippe

• 2 928 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 stycznia 2010 - 00:20

No a czemu się dziwisz? W końcu odkopałeś wątek sprzed prawie 3 lat. W/g regulaminu powinieneś stworzyć nowy wątek z linkiem do tego Ja osobiście gram już ponad 3 lata w WoW :D

#133 siemien

siemien
  • 110 postów

Napisano 04 lutego 2010 - 23:03

Siema. Jak gierka chodzi na MacBook'u 2.1ghz,2 gb ramu i gf 9400M? Taki mam zamiar kupić MC240PL/A. Na początek i zacząć grać sobie trochę w WoW'a z kumplem.

#134 scurvy_shadow

scurvy_shadow
  • 825 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 lutego 2010 - 23:09

bedzie dzialac bez wiekszego problemu. o ile nowy dodatek czegos nie zmieni...

#135 siemien

siemien
  • 110 postów

Napisano 04 lutego 2010 - 23:32

A kwestia dodawania ramu. Jak kupię w jakimś sklepie komputerowym to oni tam ram wymieniają na większy czy jak to jest? Wydaje mi się, że nie koniecznie ten nowy dodatek dużo zmieni :)

#136 kamillys

kamillys
  • 854 postów
  • Skądokolice W-wy

Napisano 05 lutego 2010 - 10:34

Jak masz wątpliwości to zawsze możesz ściągnąć triala i przetestować. Jak będzie chodzić OK to po prostu go aktywujesz i volia. Trial a pełne konto mają identycznego klienta, więc nic nie trzeba zmieniać ani kombinować.

#137 Filip Rychlik

Filip Rychlik

aka felippe

• 2 928 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 lutego 2010 - 11:40

Mi World of Warcraft chodził w niskimi detalami nawet na PowerBooku G4 1,67GHz i Radeonem 9700

#138 thozo

thozo
  • 1 956 postów

Napisano 05 lutego 2010 - 11:58

Będzie dobrze chodził na 9400M, chyba że ten nowy dodatek jest zbyt wymagający.

#139 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 14 października 2010 - 11:59

Odkopie wątek :) Otóż moja przygoda z WoW skończyła się jakieś 3 lata temu .... ale jakoś tak czytam o dodatkach i chętnie bym wrócił do zabawy. Pewnie nawet nowe konto wchodzi w gre bo zabijcie zapomniałem dane starego. Moje pytanie jest następujące - co muszę kupić (w sensie że abonament to wiem - ale chodzi mi o dodatki żeby pograć w aktualne wersje świata WOW) Mam tylko Oryginał pierwszego WoW bez żadnych dodatków .... Czy do nowego konta musze kupić nowy oryginał, i dodatki .... jak to ugryźć :) Będę Wdzięczny za poradę :)

#140 zelmer

zelmer
  • 170 postów

Napisano 14 października 2010 - 13:13

jeśli nie masz 60lvl lub chcesz zaczynać od nowa to wystarczy podstawa, jak nie pamiętasz konta a pamiętasz na jakiego maila rejestrowałeś to wystarczy pewnie przypomnienie hasła. jak tego nie pamiętasz musisz kupić nową kopię, ale teraz to nie prbrem bo mozna kupić sam klucz za 20zł :) poszukaj na allegro. Ja akurat kupiłem na keye.pl podstawke miesiąc temu i dopiero jak dobije 60lvl kupie rozszeżenie. a tak to normalnie grasz na standardowych serwerach tyle że nie masz wstępu do nowych krain :) jak grasz aliiance'm szukaj postaci mesmerisa :)

#141 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 16 października 2010 - 17:17

No ale sęk w tym że chciałbym może zacząć z nowej krainy :) Ile tych dodatków wyszło .... Czy muszę kupować Box - czy może wystarczy zassać z strony i kupić klucz :)

#142 dark4blade

dark4blade
  • 15 postów

Napisano 16 października 2010 - 20:15

Pozwolę sobie coś zasugerować. Moim zdaniem lepiej kupić teraz całość, ze wszystkimi dodatkami. Jak wiadomo w świecie WoW nadciągają zmiany pod nazwą "Cataclysm" ;), zmienia się dużo rzeczy jeśli chodzi o sposób grania. A to może spowodować że jak jak kupisz dodatki potem, to się okaże, że połowa rzeczy w grze odbywa się inaczej (statystyki, umiejętności, mounty itd.). A tak jak kupisz teraz wszystko, to będziesz od razu jakby ze wszystkimi startował, a nie potem sam "ogarniał", bo pozostali gracze też będą musieli się przyzwyczaić do zmian.

#143 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 16 października 2010 - 21:48

No ale sęk w tym że chciałbym może zacząć z nowej krainy :) Ile tych dodatków wyszło .... Czy muszę kupować Box - czy może wystarczy zassać z strony i kupić klucz :)

Tygrysio musisz kupić wszystkie trzy gry. Nie możesz grać na jednym dodatku. I będziesz zaczynał w tych samych krainach co teraz się zaczyna. W najnowszym dodatku zostaną one po prostu zniszczone przez kataklizm.

#144 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 330 postów

Napisano 16 października 2010 - 22:13

Yyy... zniszczone? To bez sensu. Chciałem sobie założyć drugą postać, bo aktualną biegam tylko po Kalimdorze, a zupełnie nie znam Eastern Kingdoms. Czyli nie ma sensu?

#145 dark4blade

dark4blade
  • 15 postów

Napisano 16 października 2010 - 23:05

No, zmienią się lokacje, niektóre trochę się zmienią, niektóre - całkowicie. Już teraz powoli się zmienia, żeby od razu nie zszokować ludzi :). Te zmiany, co przyniósł ostatni patch właśnie jakby powoli wprowadzają do świata "Cataclysm". Patrząc na całą historie gry, to, jakby ktoś chciał zacząć grać w WoWa, a nie jest z nim od początku, to moim zdaniem teraz jest właśnie dobry czas by zacząć.

#146 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 18 października 2010 - 08:47

Bartku a jest na rynku jakiś "Pack" zawierający All in One czy muszę po pułkach poszukać wszystkich dodatków - ewentualnie jak się do tego ma pierwsza część którą już mam. Dodatkowo jeśli juz wyjdzie "Kataklizm" to rozumiem że w nim mają być zawarte wszystkie części tak ?

#147 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 330 postów

Napisano 18 października 2010 - 11:24

Nie, nie będą. Polityka jest taka, że kupujesz najpierw podstawkę (Classic), potem wszystkie dodatki (Burning Crusade, Wrath of the Lich King). Nie widziałem packów ze wszystkimi dotychczasowymi częściami. Jest 'battlecheck' zawierający Classic + Burning Crusade i do tego osobno WotLK. Może po wydaniu Cataclysm wyjdą jakieś edycje 'box'. Zainstalowanie każdego z dodatków wymaga wprowadzenia osobnego seriala, nie ma czegoś takiego, że kupujesz tylko WotLK i to Ci daje od razu Classic + Burning Crusade.

#148 dark4blade

dark4blade
  • 15 postów

Napisano 18 października 2010 - 18:16

Jak nie chcesz biegać po pudełka do sklepów, to, chyba, jeszcze można zrobić tak - kupić klucze do wszystkiego na jakimś allegro. Wpisać je na koncie Battle.net i se ściągnąć, ale pewnie to długo zajmie takie ściąganie. Swoją drogą myślę, że po Cataclysmie będzie jakaś wersja box all-in-one, bo już trochę tych dodatków jest :). Ale kto wie jak Blizzard se wymyśli.

#149 Jenot

Jenot
  • 2 204 postów
  • SkądChełm

Napisano 18 października 2010 - 18:30

Ściąganie i tak zajmie sporo czasu. Nawet po instalacji z pudełka będzie zasysał patche więc co za różnica - giga w tę czy w tę... Mówicie, że zmiany już się zaczęły? No aż żałuję, że nie jestem w domu, żeby to zobaczyć. A, i pytanko - co się stanie z postaciami, które podczas kataklizmu są w miejscach, które znikną z mapy? @ftpd: chyba Battlechest a nie battlecheck ;)

#150 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 330 postów

Napisano 18 października 2010 - 21:02

Re: up. Tak, pisałem z pracy jednym okiem patrząc, drugim ogarniając checki ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych