Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

World Of WarCraft

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
237 odpowiedzi w tym temacie

#26 kraxz

kraxz
  • 341 postów
  • SkądPrudnik, Poland

Napisano 13 grudnia 2006 - 21:07

Ja gram na Hellscream europa 23 lvl rough troll - huge population szukam informacji gdzie gra najwiecej polakow. Na hellscream mamy gildie 30 osob - nie wiem gdzie sie w bic zeby z polakami pograc jakies dobre party oplaca sie zaplacic za serverek oplaca sie kupic gre - polecam pozdrawiam

#27 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 13 grudnia 2006 - 21:08

Ja gram na Hellscream europa 23 lvl rough troll - huge population

szukam informacji gdzie gra najwiecej polakow. Na hellscream mamy gildie 30 osob - nie wiem gdzie sie w bic zeby z polakami pograc jakies dobre party

oplaca sie zaplacic za serverek oplaca sie kupic gre - polecam
pozdrawiam

To juz coś moze warto się poświecić i przyłaczyć ... :)

#28 Mepps

Mepps
  • 43 postów
  • SkądJarocin

Napisano 13 grudnia 2006 - 21:12

na Darkspear też trochę trochę jest ... np ja :) - Elf Wojownik lvl 33

#29 Filip Rychlik

Filip Rychlik

aka felippe

• 2 928 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 grudnia 2006 - 10:58

ja gram human warlock 18 poziom, a moja narzeczona 20 poziomowy tez warlock. Gramy na serwerach amerykanskich - realm Korialstrasz. Mi pasuja z tej przyczyny,ze grywam raczej w nocy (wiadomo w dzien nie ma za bardzo czasu ) i wtedy w grze tez jest dzien. Teraz troche reklamy :) Jesli ktos potrzebuje guest pass albo kod do aktywacji gry na miesiac (serwery US i EU) to prosze o kontakt. Mam tez karty prepaid. Ceny przystepne.Sama gra jest do sciagniecia za darmo ze stron producenta, wiec wam pozostawiam decyzje,czy chcecie pudelko :D* PS. Deadmines juz prawie przeszedlem, oprocz goblin foundry, tam sie dopiero zaczyna zabawa :D

#30 Zedon

Zedon
  • 69 postów

Napisano 19 grudnia 2006 - 15:20

Uzalezniony :( krasnolud - wojownik - lvl 66 - serwer Vashj :)

PS: kraxz - jesli chodzi o polskie gildie po stronie hordy to kroluje Burning Legion
polecam rowiez zajrzec tu

#31 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 19 grudnia 2006 - 20:31

pogratulować pogratulować ... co sie bedziesz z Noob-ami szlajał :D

#32 Kain

Kain
  • 514 postów
  • SkądParis [FR]

Napisano 20 grudnia 2006 - 18:04

Uzalezniony :( krasnolud - wojownik - lvl 60 - serwer Vashj :)

PS: kraxz - jesli chodzi o polskie gildie po stronie hordy to kroluje Burning Legion
polecam rowiez zajrzec tu

Dwarf rulez :]

#33 audiopain

audiopain
  • 332 postów
  • SkądPoznań

Napisano 31 grudnia 2006 - 02:31

gra ktos na hakkar moze?

#34 Tomekch

Tomekch
  • 6 postów

Napisano 02 stycznia 2007 - 19:04

60level warrior Tchróst-Doomhammer(alliance) 10epicow z ZG,MC i 1 BWL ZAPRASZAM NA DOOMHAMMER LOCO!!!

#35 hubert406

hubert406
  • 147 postów
  • Skądgreat britain/chase terrace

Napisano 23 stycznia 2007 - 21:07

lvl 40 human warrior chetnie place i bede placil za gre , szaleje bez problemu na maca Darkmoon Faire

#36 maniacco

maniacco
  • 382 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 23 stycznia 2007 - 21:33

FOR THE HORDE !!! jak mozna grac aliancją ?? bleeeeeeeee... ;)

#37 hubert406

hubert406
  • 147 postów

Napisano 24 stycznia 2007 - 10:15

co za glupi komentarz w stylu tych glupkow z onet.pl kazy gra tym na co ma ochote, osobiscie nigdy bym krowa nie gral (horde)

#38 Kain

Kain
  • 514 postów
  • SkądParis [FR]

Napisano 24 stycznia 2007 - 12:52

co za glupi komentarz w stylu tych glupkow z onet.pl
kazy gra tym na co ma ochote, osobiscie nigdy bym krowa nie gral (horde)

Nie zauwazyles winka z wypowiedzi kolegi?

Taureni prawda ^^ Ciezko sie kroowka gra hahaha

Daranei sa tha best.

Zaraz zedytuje posta i wkleje ciut screenow moich :]

---- Dodano 24-01-2007 o godzinie 14:47 ----

Daranei sa tha best.

Troche moich skrinow:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#39 hubert406

hubert406
  • 147 postów

Napisano 24 stycznia 2007 - 18:53

oh jakie ciekawe nie moglem oczu oderwac

#40 Kain

Kain
  • 514 postów
  • SkądParis [FR]

Napisano 24 stycznia 2007 - 21:04

oh jakie ciekawe nie moglem oczu oderwac

noo bez ironi pszem. Daraneejka jest na lvlu 22 wiec bez takich mi tu ^^

#41 scurvy_shadow

scurvy_shadow
  • 825 postów
  • SkądŁódź

Napisano 25 stycznia 2007 - 19:28

Heh, zbieralem sie troche - szukalem olnej chwili na granie :D - i teraz ide jakos jutro do sklepu i kupie sobie wreszcie WoW'a I takie pytanie, jak to jest z uaktualnieniami gry do poziomu org serweru? Bo na PC to normalnie ale czy na Mac'a sa wszelkie uaktualnienia? Zamierzam pobawic sie na poczatku na orginalnym serw - jak sa pieniadze to mozna wydawac a jak zabraknie to coz....

#42 Kain

Kain
  • 514 postów
  • SkądParis [FR]

Napisano 25 stycznia 2007 - 22:46

Heh, zbieralem sie troche - szukalem olnej chwili na granie :D - i teraz ide jakos jutro do sklepu i kupie sobie wreszcie WoW'a

I takie pytanie, jak to jest z uaktualnieniami gry do poziomu org serweru? Bo na PC to normalnie ale czy na Mac'a sa wszelkie uaktualnienia?

Zamierzam pobawic sie na poczatku na orginalnym serw - jak sa pieniadze to mozna wydawac a jak zabraknie to coz....

Odpalasz gre i wszyzstko sie ssa jak nalezy. Pacze coprawda dosc duzo (DUZO) waza, ale sie sciagaja w miare szybko. Blizz ma full support dla obu platform, od zawsze zreszta.

#43 scurvy_shadow

scurvy_shadow
  • 825 postów
  • SkądŁódź

Napisano 26 stycznia 2007 - 00:57

Dzieki, wiec biegiem do sklepiku i zaczynamy zabawe :D

#44 Kain

Kain
  • 514 postów
  • SkądParis [FR]

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:32

Zapraszam na Lightbringera (english realm) ja1: Grough ja2: Dalariana Gram czesto i gesto wiec pewno trafisz.

#45 Fantazyoosh

Fantazyoosh
  • 209 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:51

Troszkę abstrahując od WoWa, mam następujące pytanie: Czy w przypadku grania w rozdzielczości niższej, niż natywna rozdziałka ekranu LCD, można "tak zrobić", żeby ta niska rozdzielczość nie była skalowana i rozciągana na cały ekran? Chodzi mi o to, żeby niewykorzystaną powierzchnia ekranu zajmowały czarne pasy (mówię o trybie pełnoekranowym). Wiem, że starowniki dla kart graficznych pod Windows umożliwiają takie rozwiązanie. Jak jest z OS X?

#46 Kain

Kain
  • 514 postów
  • SkądParis [FR]

Napisano 26 stycznia 2007 - 13:50

Troszkę abstrahując od WoWa, mam następujące pytanie:

Czy w przypadku grania w rozdzielczości niższej, niż natywna rozdziałka ekranu LCD, można "tak zrobić", żeby ta niska rozdzielczość nie była skalowana i rozciągana na cały ekran? Chodzi mi o to, żeby niewykorzystaną powierzchnia ekranu zajmowały czarne pasy (mówię o trybie pełnoekranowym).

Wiem, że starowniki dla kart graficznych pod Windows umożliwiają takie rozwiązanie. Jak jest z OS X?

Jak masz widescreen a grasz w 4:3 to te paski pojawiaja sie 'same'. Przynajmniej w diablo... W WoWie nigdy nie sprawdzalem :D

#47 Kpso

Kpso
  • 104 postów

Napisano 06 lutego 2007 - 20:26

ja gram na Malygos[us]. Polska gildia Qu vadis. moj char to Tall - Hunter 31 lvl, a w gildi sa kolesie 70lvlowi

#48 likuziak

likuziak
  • 101 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 07 lutego 2007 - 15:47

Witam :) Mam pytanie, nie dokladnie zwiazane po czesci z WoW'em. Grajac, korzystam takze z Ventrilo jednak po dzis dzien nie potrafie na wzor Windowsow przelaczac sie miedzy oknami, a wiec przy odpalonym WOW'ie przejsc do Vent'a i zmienic kanal (nie wylogowujac sie - zamykajac gry). Czy istnieje jakis skrot klawiszowy, umozliwiajacy takie przeskakiwanie miedzy oknami ?

#49 Kain

Kain
  • 514 postów
  • SkądParis [FR]

Napisano 08 lutego 2007 - 09:52

[ALT] + [TAB] nie dziala ?

#50 audiopain

audiopain
  • 332 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 lutego 2007 - 20:37

nie dziala, trzeba wylaczyc tryb fullscreen (japko+m)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych