Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

World Of WarCraft

• Please log in to reply
237 replies to this topic

#1 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 12 December 2006 - 08:16

Postanowilem, ze zaloze osobny topic na sposobnosc tej swietnej gry. Wpisujcie kim gracie, gdzie lvlujecie, gdzie leca fajne przedmioty, gdzie najlepiej expic, jakie macie problemy itp itd... Ja osobiscie Dwarf Warrior 13 lvl @ Lightbringer (europa)

#2 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 posts

Posted 12 December 2006 - 17:08

Warte to jest tych kilkunastu € ?

#3 ltj

ltj
  • 166 posts
  • SkądGdańsk

Posted 12 December 2006 - 17:15

Warte to jest tych kilkunastu ? ?

jak nie przeszkadza Ci bycie nolife'em to tak, a pozatym to fajnie jest czasem zapomniec na 12h ze istnieje cos takiego jak 'Ty' i swiat zewnetrzny ;)
a tak powaznie to gdybym mial tylko kase na granie w wow'a to bym gral poki co to gralem przez 10 dniowy okres probny i na kilku nieoficialnych serwerach, przewznie elf rogue raz druid expilem i zdobywalem przedmioty glownie na questach

#4 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 12 December 2006 - 19:46

22 lvl Palladyn Bloodhong (Europa) :)

#5 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 12 December 2006 - 22:12

jak nie przeszkadza Ci bycie nolife'em to tak, a pozatym to fajnie jest czasem zapomniec na 12h ze istnieje cos takiego jak 'Ty' i swiat zewnetrzny ;)
a tak powaznie to gdybym mial tylko kase na granie w wow'a to bym gral poki co to gralem przez 10 dniowy okres probny i na kilku nieoficialnych serwerach, przewznie elf rogue raz druid expilem i zdobywalem przedmioty glownie na questach

Oj cholera racja.
Cena (francja) to z tego co podaje pudelko gry = MAX 12,99? / miesiac co daje +/- 50zl.

Nie tak tragicznie ;) a gierka na prawde warta. IMHO rewolucja w dziedzinie MMORPG. Zreszta, liczby mowia same za siebie. We francji jest 6mln graczy. Tylko w angli jest 7mln. Gierka po prostu jest niesamowita!

Polecammmmm...

Dwarfik - Lightbringer - 13lvl. Teraz westfall (na poludniowy zachod od elwyyn forest) robie sobie questy, przygotowuje powoli postac na wyprawe do Death Mines.

#6 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 posts

Posted 12 December 2006 - 22:42

Sorry że nie jestem zorientowany w temacie ale czyli wychodzi na to żeby grać w to trzeba abonament mieć? Czy można grać np. offline nic nie płacąc dodatkowo?

#7 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 12 December 2006 - 22:51

Sorry że nie jestem zorientowany w temacie ale czyli wychodzi na to żeby grać w to trzeba abonament mieć? Czy można grać np. offline nic nie płacąc dodatkowo?

Dokladnie tak. Gra dostepna jest tylko i wylacznie on-line przy wczesniejszym oplaceniu abonementu. We Francji takowy to maxymalnie 12.99 ? / miesiac.

Grac offline sie w ogole nie da. Istnieja pirackie serwery, ale to juz lamanie licencji...

#8 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 posts

Posted 12 December 2006 - 22:56

Aha czyli to tak jak z grą Wolfenstein i Wolfenstein: Enemy Territory, gra offline i gra online. Zastanawiam się czy przewidują polską cenę chociaż Polska mnie i tak teraz już nie obchodzi na szczęście :) ps. Jak sprawuje się nowy iMac?? Czy Ciebie też lekko dobija ta biała przestrzeń pod ekranem?

#9 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 12 December 2006 - 22:59

No mniej wiecej tak jak z wolfem. Po co Ci polska cena? ^^ ps: na szczescie to okropne biale "znika" przy 24" matrycy. sprawuje sie swietnie. jest bardzo bardzo szybki.

#10 KrucaBomba

KrucaBomba
  • 509 posts

Posted 12 December 2006 - 23:03

No fakt abonament w euro nie jest aż taki wysoki przynajmniej jak dla nas dlatego zastanawiałem się czy przewidują dla Polaków jakąś niższą cenę. ps. To dobrze z tym białym bo ostatnio byłem w sklepie i na iMacu 17" wydawało mi się jakby to to białe było większe niż sam ekran.

#11 jbwm

jbwm
  • 1878 posts
  • SkądB-stok/Polska

Posted 13 December 2006 - 00:45

Polecam obejrzeć South Park poświęcony WoW :) Kurcze nie pamiętam tytułu, ale odcinek wypas. Hehe kilku moich kolegów oblało maturę przez tą grę :)

#12 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 13 December 2006 - 07:16

no niestety, gietka wciaga nieprawdopodobnie :P ale z drugiej strony, to gdyby nie bylo w niej tego 'czegos' miliony ludzi na swiecie nie placiloby za granie w nia. Uzaleznia i to na prawde szybko. To chyba jej jedyny minus jaki znajduje.

#13 ltj

ltj
  • 166 posts
  • SkądGdańsk

Posted 13 December 2006 - 08:49

Polecam obejrzeć South Park poświęcony WoW :) Kurcze nie pamiętam tytułu, ale odcinek wypas.
Hehe kilku moich kolegów oblało maturę*przez tą*grę :)

tytul to make love not warcraft, rowniez polecam :D

#14 frycu

frycu
  • 242 posts
  • SkądKrosno/Kraków

Posted 13 December 2006 - 12:49

a tu jest link do tego odcinka:)

nie moge sie przestac smiac za kazdym razem jak go ogladam:)
ludzie co graja w WoW wiedza o co chodzi:)
pozdro

#15 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 13 December 2006 - 15:21

OMGGGG UMARLEM hahahahahahahaha poplakalem sie rotfl co za goscie co za odcinek buahahahahaha :D

#16 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 13 December 2006 - 15:39

normalnie Bomba :D

#17 jbwm

jbwm
  • 1878 posts
  • SkądB-stok/Polska

Posted 13 December 2006 - 17:07

no niestety, gietka wciaga nieprawdopodobnie :P ale z drugiej strony, to gdyby nie bylo w niej tego 'czegos' miliony ludzi na swiecie nie placiloby za granie w nia. Uzaleznia i to na prawde szybko. To chyba jej jedyny minus jaki znajduje.

Dlatego ja powstrzymuję*się*jak mogę*przed kupnem tej gry. Pamiętam co się działo jak kupiłem Warcrafta 3 i grałem w battle net :) Masakra. WoW wciągnąłby mnie na amen (jak kolesi z south park hehehehe)

#18 Mepps

Mepps
  • 43 posts
  • SkądJarocin

Posted 13 December 2006 - 18:16

Dlatego ja powstrzymuję*się*jak mogę*przed kupnem tej gry. Pamiętam co się działo jak kupiłem Warcrafta 3 i grałem w battle net :) Masakra. WoW wciągnąłby mnie na amen (jak kolesi z south park hehehehe)

... czy ja wiem ... płacisz to grasz :)

#19 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 13 December 2006 - 18:31

WoW jest jak hmmm... Genialny swiat worldcrafta, z wszystkimi bohaterami (np. thrall) przeniesiony w 3D, osadzony w systemie RPG ( sa serwery RPG ;) ) wypieszczony i wysmykany na ostatni guziczek. Cod miod i migdaly. Przy zakupie gierki masz 1 miesiac darmowego grania ;)

#20 jbwm

jbwm
  • 1878 posts
  • SkądB-stok/Polska

Posted 13 December 2006 - 18:38

WoW jest jak hmmm... Genialny swiat worldcrafta, z wszystkimi bohaterami (np. thrall) przeniesiony w 3D, osadzony w systemie RPG ( sa serwery RPG ;) ) wypieszczony i wysmykany na ostatni guziczek. Cod miod i migdaly. Przy zakupie gierki masz 1 miesiac darmowego grania ;)

Hehe ja to wszystko wiem :) dlatego tej gry nie kupię bo w życiu od kompa nie odejdę (no może tylko żeby się przespać 3h na dobę)

#21 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 13 December 2006 - 19:36

Ehhh ja mam abonament opłacony lecz "proza życia" i nawał zajęć nie dają pograć :) wiec uzależnienie nie grozi ... bardziej boli to ze kupuje abonamet potem okzauje sie ze nie mam kiedy grać i pieniądze w błoto :( Było by super gdyby płaciło sie za realny czas gry ... Wtedy wykupił bym czas 30dni x 24 godziny = 720 godzin i grałw te dni kiedy mogę .... a tak czuję sie troszke oszukanym więźniem tej gry :) ale cóz :) Panowie a może jakaś Gildia MyApple :D i questy razem jak w Kreskówie ?? :P

#22 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 13 December 2006 - 19:58

Panowie a może jakaś Gildia MyApple :D i questy razem jak w Kreskówie ?? :P

A zorganizujesz to tak, zeby wszyscy byli na jednym realmie ? :P Ja od razu mowie ze z Lightbringera sie nie ruszam :D

#23 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 13 December 2006 - 20:08

A zorganizujesz to tak, zeby wszyscy byli na jednym realmie ? :P Ja od razu mowie ze z Lightbringera sie nie ruszam :D

Mozna by zebrac dane i uwzglęnic dobro wiekszości przy okazji skorzystac np. z opcji migracji miedzy serwerami ... wiesz dla chcącego nic trudnego - ja jakoś nie jestem mocno emocjonalnie zwiazany ze swoim serwerem a pograć było by miło :) Co dla kogo ważniejsze tak jak widziałes w Grupie Siła :D

#24 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 13 December 2006 - 20:47

migracji miedzy serwerami

oplacisz to ? :P

#25 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 13 December 2006 - 20:51

Nie można być takim materialstą .... powiedz ze Ci szkoda X-kasy na to by wejść w coś takiego i wszystko jasne ..... nie kumam podejścia w stylu zapłacisz za to ?? a co ja Cie w dowodzie mam ?? nie chcesz nie grasz nie płacisz .... zgadzasz sie z propozycją grasz to płacisz Proste prawda :P po co robić łache :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users