Witam,
Mam taki oto problem z telefonem, że z ładowarki samochodowej ładuje mi normalnie natomiast z gniazdka w domu nie chce. Próbowałem na oryginalnym(zaskakuje, że ładuje ale po chwili przestaje) jak i nieoryginalnym kablu. W czym tkwi problem ?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 22 sierpnia 2016 - 17:42
Witam,
Mam taki oto problem z telefonem, że z ładowarki samochodowej ładuje mi normalnie natomiast z gniazdka w domu nie chce. Próbowałem na oryginalnym(zaskakuje, że ładuje ale po chwili przestaje) jak i nieoryginalnym kablu. W czym tkwi problem ?
Napisano 22 sierpnia 2016 - 19:52
Napisano 23 sierpnia 2016 - 10:14
Spróbuj użyć innej wtyczki tudzież innego kabelka (najlepiej oryginalnego).
Napisano 03 września 2016 - 20:30
Dodam, że robiłem to na różnych kablach i ładowarkach o ile nie doczytaliście
i dodam również, że owe dwa kable ładują inne iphony 5 bez żadnego problemu. Myślałem, że jakiś konkret dostane info a nie coś co już dawno zrobiłem ![]()
Napisano 03 września 2016 - 20:39
Nie napisałeś wcześniej, że w domu próbowałeś na różnych ładowarkach (zasilaczach z wyjściem USB).
Pomogłem ? - Lubię to
Napisano 03 września 2016 - 22:33
Napisano 03 września 2016 - 22:40
Sprawdzenie innej ładowarki (poza sprawdzonymi przez Ciebie innymi kablami) jest kluczowe do rozwiązania Twojego problemu.
Jeżeli sprawdzałeś inną ładowarkę, spróbuj wykonać jeszcze jeden test i zasilić telefon z powerbank-a lub (jeżeli nie masz powerbanka) to ew. ze złącza USB w komputerze.
Pomogłem ? - Lubię to
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych