Witam, od paru dni poszukuję programu, który będzie powiadamiał mnie o otrzymaniu wiadomości i możliwości odpowiedzi na Windowsie(coś takiego jak Macki na yosemite). Nie interesują mnie programy, do których będę musiał zapraszać znajomych aby z nimi konwersować, tylko zwykłe smsy i imessage z iPhona. Proszę o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedź.

Dostawanie i wysyłanie SMS/iMessage na Windowsie
Napisano 17 lutego 2015 - 09:37
Napisano 17 lutego 2015 - 18:03
Zrob JB i sciagni aplikacja remotemessages
- Mohabe Babebed lubi to
Napisano 18 lutego 2015 - 08:18
I jak, działa to dość fajnie? Warte jest tych paru $?
Napisano 18 lutego 2015 - 10:24
Przy takich rozwiązaniach warto mieć na uwadze, że dajemy dostęp do swoich smsów firmie innej niż Apple
Napisano 18 lutego 2015 - 10:52
Wiesz, używając innej klawiatury niż oryginalna Appla tak samo mogą widzieć co piszemy, ale wydaje mi się, że jeżeli nie jest się terrorystą bądź jakimś znanym przestępcą nie jest to tak straszne. Ostatnio były też głośno, że smart tv samsunga zapisuje i wysyła do centrali to o czym rozmawiamy ;P ale wracając do tematu jak wyjdzie JB na 8.1.3 to ogarnę remotemessage
Napisano 18 lutego 2015 - 11:45
To jest za darmo i dziala rewelacyjnie. A z tym dostepem do sms to nie wiem czy to tak dziala. Poprostu podlaczas telefon do sieci tej samej co komp i w wyszukiwarke wklepujesz IP telefonu i masz ladna strone do wysylania i odbierania sms. Dla mnie to rewelacja jest. Nie sadze zeby do sms dostep mial ktos niepowolany.
Użytkownik Bania88 edytował ten post 18 lutego 2015 - 11:47
Napisano 18 lutego 2015 - 12:06
Możesz podać nazwę programu, ponieważ nie widać linku który podałeś
Napisano 18 lutego 2015 - 23:14
Nie podalem zadnego linka Aplikacja nazywa sie Remote Messages. Znajduje sie w Cydia
Napisano 19 lutego 2015 - 00:41
To jest za darmo (...)
Nie, nie jest.
Kosztuje $3.99.
Napisano 19 lutego 2015 - 08:26
A to przepraszam, ale co do Remote Message to rzeczywiście jest płatna. Niby można ściągnąć na ios 7 wersje z internetu nie przez cydie za darmo no ale mam ios8
Napisano 19 lutego 2015 - 09:35
Niby jest platna, ale po wpisaniu w wyszukiwarke cydii remote messages wytkoczylo mi kilka pozycji z ta sama aplikacja, i tylko jedna byla platna. Wzielem ta nie platna wiec bylo za darmo. Ps. Nie dodawalem zadnych zrodel.
Napisano 19 lutego 2015 - 10:09
Hm to dziwne, bo jak wpisałem wczoraj na IPadzie(gdzie mam Ios8.1.2) to mi wyskoczyły tylko 2 remote message na ios 7 i 8. Mógłyś zrobić screena źródeł, bo może masz jakieś inne niż ja. Oczyiwście nie jest dla mnie problemem kupić aplikację ale chciałbym ją najpierw przetestować na ipadzie
Napisano 19 lutego 2015 - 13:48
Niby jest platna, ale po wpisaniu w wyszukiwarke cydii remote messages wytkoczylo mi kilka pozycji z ta sama aplikacja, i tylko jedna byla platna. Wzielem ta nie platna wiec bylo za darmo. Ps. Nie dodawalem zadnych zrodel.
Tak, tak, a świstak siedzi i zawija. Pirackie źródła magicznie się dodały. Za chwilę zarobisz ostrzeżenie za piractwo.
- Deleted-63c21db09a lubi to
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Napisano 19 lutego 2015 - 16:30
Wez ty OleYek sie ogarnij troche bo przesadzasz czasami. Sie zachowujesz jak policjant, ktoremu odbila wladza. Nie mam co robic tylko klamac.
Mohabe nie dodawalem zadnych nowych zrodel, bo sciagnelem ja zanim poznalem jak sie obslugiwac JB. Nie jestem w stanie ci pokazac screena bo nie mam juz JB. Jak bedzie JB na najnowszy soft to sprawdze.
Jak wpisujesz w Cydie nazwe aplikacji to zanim potwierdzisz to ci dynamicznie wyswietla rozne pasujace aplikacje. Zauwazylem, ze jak wpiszesz nazwe i potwierdzisz wyszukiwanie to pokazuje ci zupelnie inne aplikacje niz te co ci sie pojawiaja w trakcie wpisywania. Ja ta swoja znalazlem bez potwierdzenia wyszukiwania - na tej "dynamicznej" liscie. Nie jestem pewiem, ale wydaje mi sie ze zrodlo sie nazywalo to BigBoss repo.
Użytkownik Bania88 edytował ten post 19 lutego 2015 - 16:45
Napisano 19 lutego 2015 - 17:27
Mi jak miałem JB (do wczoraj, bo wgrywałem system od nowa i nie skopiowałem iTunsa i nie mogłem nic przesyłać i musiałem zaktualizować) to przy tym repozytorium wyskoczył komunikat o nielegalności chyba, ale nie wszystko tam jest nielegalne.
MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue
Nie pomagam na PW
Napisano 19 lutego 2015 - 19:45
Mi jak miałem JB (do wczoraj, bo wgrywałem system od nowa i nie skopiowałem iTunsa i nie mogłem nic przesyłać i musiałem zaktualizować) to przy tym repozytorium wyskoczył komunikat o nielegalności chyba, ale nie wszystko tam jest nielegalne.
Cos mi sie kojarzy, ze jak robisz JB to te repo jest dodane od razu domyslnie. Zreszta na stronie aplikacji RM jest oficjalnie napisane, ze jest ona dostepna w tym repo.
Napisano 20 lutego 2015 - 08:29
Dodałem wczoraj jakieś źródło(nic nie wyskoczyło, że nielegalne) i pobrałem remote message. Jestem bardzo zadowolony, działa wyśmienicie. Oczywiście nie jest to jak w Macu, bo trzeba przez przeglądarkę(nie zawsze jest to wygodne) ale i tak wielki plus. Dzięki Bania88 za info, temat do zamknięcia.
Napisano 20 lutego 2015 - 09:05
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych