Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z Apple TV2 brak możliwości logowania do YouTube

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 highbrass

highbrass
  • 79 postów

Napisano 25 czerwca 2014 - 10:37

Od jakiegoś czasu mam problem z zalogowaniem sie do serwisu YouTube, cały czas dostaje komunikat nie mogę zalogować sie z tym kontem, proszę wybrać inne. Mam w tej chwili system 6.1.1(6698.9) jeszcze w ubiegłyma tygodniu wszystko działało ok. Nagle po prostu mnie wylogowalo. Dodam, ze na innych platformach nie ma żadnego problemu z zalogowaniem sie na YT. Ani ponowny restart ATV2,ani zyzerowanie ustawień nic nie pomaga. Czy ktoś z Was miał może podobny problem?

#2 Razle

Razle
  • 184 postów
  • SkądWrocław

Napisano 28 czerwca 2014 - 15:14

Masz aktywną weryfikację dwuetapową na koncie google ?

#3 highbrass

highbrass
  • 79 postów

Napisano 23 stycznia 2015 - 23:39

Ponawiam temat, kupiłem nowego iPada Air2 i po weryfikacji (dwuetapowej) nadal nie mam możliwości zalogowania się na YT na Apple TV 2.
Generowane hasła przez TY w żaden sposób nie działają.
aTv ma wersje 6.2.1 i w żaden sposób Niemca się abgrejdowac so 7.
A najgorsze , ze po każdym logowanie się na TY z hasłami generowanymi przez TY, tracę możliwość logowania na IP 4s, IPad 2. I iPad Air 2.
Jakaś beznadzieja z tym Applt Tv .
Co radzice zrobić?

#4 howard_be

howard_be
  • 29 postów

Napisano 27 stycznia 2015 - 23:52

@highbrass. mało pocieszające ale czasami tak jest...

Poszukaj trochę, kiedyś czytałem aby do logowania nie używać adresu email takiego jak masz w AppleID, albo zamiast nicka w loginie wpisywać konto gmail, lub nick ale taki jaki ci się wyświetla jak jesteś zalogowany do googla.

Po próbuj lub poszukaj mocniej w necie - raz to widziałem na jakieś  angielskojęzycznej stronie. Niestety nie zapisałem linka.

#5 highbrass

highbrass
  • 79 postów

Napisano 29 marca 2015 - 18:54

Walczę z tematem ponad dwa miesiące, niestety Google przedobrzyli sprawę, nie działają nawet generowane prze nich hasła,generalnie ATV jest powiązane z kontem, a właściwie go nie ma.
Rezygnacja z 2 etapowej weryfikacji tez nic nie daje.
Zaczyna mni to co raz bardziej wkurzać, w końcu jest sprzęt, którego funkcjonalności w zasadzie nie można wykorzystać.
Przyznam, iż brakuje mi pomysłu jak ten problem rozwiązać.
Robię wszystko co jest opisane w instrukcjach Google i nadal nie może sie zalogować do TY na ATV.

#6 GAMA007

GAMA007
  • 1 394 postów

Napisano 21 kwietnia 2015 - 10:17

Witam,

Użytkownicy starszych urządzeń ATV2, oraz  urządzeń z systemem ioS 6 od Maja  stracą możliwość

wsparcia dla YT.

http://youtube-eng.b...ata-api-v2.html

Pozdrawiam

GAMA007

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych