Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

To akcesorium nie obsluguje ladowania :/


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 piotrek94

piotrek94
  • 82 postów

Napisano 25 lutego 2012 - 08:12

Witam Mam problem ze swoim iPhone 3GS, posiadam go juz pol roku, wstalem dzisiaj rano, cala noc mi sie ladowal w ladowarce stacjonarnej i gdy spojrzalem rano na ekran byl juz komunikat "To akcesorium nie obsluguje ladowania", co sie stalo ? Zawsze ladowalem iPhone przez ladowarke stacjonarna, probowalem instalowac noaccesarysplash z Cydoi, ale to nic nie dalo. Macie jakies pomysly ? Po restore bedzie tak samo ? Czekam na odpowiedzi

#2 Axellvak

Axellvak
  • 1 934 postów
  • SkądPiła

Napisano 25 lutego 2012 - 08:17

Ładuj oryginalnymi kablami i akcesoriami..

#3 servvis

servvis
  • 590 postów
  • SkądMokotów

Napisano 25 lutego 2012 - 12:19

Zbyt mały prąd ładowania, włącza się zabezpieczenie baterii dlatego masz taki komunikat. Nowa ładowarka, ostatecznie ładowanie z kompa (w przypadku stacjonarnego kompa tylko tylne USB)

#4 piotrek94

piotrek94
  • 82 postów

Napisano 25 lutego 2012 - 12:37

Resuported z Cydii nic nie pomoglo, dopiero pomoglo podlaczenie telefonu do komputera stacjonarnego (wejscie USB z tylu) po czym reboot iPhone i juz gotowe :) dzieki za rady :) Pozdrawiam

#5 lukaszn022

lukaszn022
  • 52 postów

Napisano 08 marca 2012 - 09:34

Mam to samo, od dawna dawna... Wgrałem nowy soft 5.0 i nadal to samo. Kabel jest sprawny działa. Ładuję pod usb (PC) i normalnie. Również wieokrotnie robiłem Rebot i nic, nadal to samo. Macie może jhakieś inne pomysły? Bede wdzięczny za pomoc. ł




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych