Witam nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na nastepujące pytanie. Co robię żle sciągnełam legalna wersje demo crossover na 7 dni i steama do counter strike z internetu do wersji 1,6 odpalam cs przez crossover no i przechodze przez ta instalacje steama klikam agree wybieram rodzaj lacza jakie mam i potem wyskakuje mi informacja taka jk od steama cs 'checking for steam updates' po czym po jakis 2-3 minutach to sie samoistnei wyłącza i znika ikonka steama probowalam właczać i wyłaczac, ale nic nei działa robie cos nei tak ?
---- Dodano 13-11-2009 o godzinie 21:59 ----
dodam, że się nie zarejestrowałam nie doszłam do ej opcji ani hasla ani' loginu' nie wpisywalam

problem z crossover przy odpalaniu cs'a
Started by
adz1a
, 13 Nov 2009 21:56
3 replies to this topic
Posted 13 November 2009 - 21:56
Posted 14 November 2009 - 17:17
podczas pierwszego uruchomienia Steam sie aktualizuje i restartuje 2 lub 3 razy - cierpliwosci

Posted 20 November 2009 - 10:57
Jak to nie pomoże zrób nową butelkę i powinno ruszyć... móże coś się skrzaczyło przy instalacji.
Generalnie jest tak jak powiedział przedmówca.
Powodzenia i miłego grania

Posted 14 January 2010 - 18:51
HALLOOO proszę Was o pomoc
((((
---- Dodano 14-01-2010 o godzinie 18:55 ----
Ale jak nową butelkę ? ja nic nie robiłam z oppcją bottles Po prostu zainstalowałam crossover sciągnełam cs 1.6 z internetu i po prostu naciskam na ikonkę cs;a a on domyślnie otwiera sie przez cross over powinnam zrobić inaczej? proszę was o pomoc bardzo mi na tym zależy ;/

---- Dodano 14-01-2010 o godzinie 18:55 ----
Ale jak nową butelkę ? ja nic nie robiłam z oppcją bottles Po prostu zainstalowałam crossover sciągnełam cs 1.6 z internetu i po prostu naciskam na ikonkę cs;a a on domyślnie otwiera sie przez cross over powinnam zrobić inaczej? proszę was o pomoc bardzo mi na tym zależy ;/
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users