Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wyświetlacz się przesunął

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 req

req
  • 163 postów
  • SkądOln

Napisano 21 sierpnia 2009 - 07:30

Jest motyw. Miałem podłączonego iP pod usb na parapecie. Przez nierozgarnięcie po prostu spadł :D Wszystko ok, tylko chyba wyświetlacz się przesunął nieznacznie względem bocznych ścianek. Nie wiem, czy to możliwe, ale z prawej strony jest nieznacznie większy odstęp od lewej strony. Może to kwestia nieprzespanej nocy i mam jakieś halo, i jak się wyśpię po prostu się do tego przyzwyczaję. Wszystko działa, ale jestem trochę pedancik i jeśli zacznie mnie to denerwować, to jaka jest na to rada? Samemu nie chce mi się bawić w rozkręcanie i przywracanie go do porządku, bo ręce mi się trzęsą :D Może by go tak spuścić z parapetu na drugą stronę i wróci do normy?

#2 Smoczy

Smoczy
  • 4 066 postów
  • SkądPrzemyśl

Napisano 21 sierpnia 2009 - 07:37

zapodaj może jekieś foto

#3 req

req
  • 163 postów
  • SkądOln

Napisano 21 sierpnia 2009 - 07:42

Szueniu, żeby takie coś uchwycić trzeba zdjęcie zrobić o odpowiedniej porze przy o odpowiednim słońcu odpowiednim lustrem z odpowiednim makro, którego nie posiadam :D

---- Dodano 21-08-2009 o godzinie 12:19 ----
Dobra, trochę się ogarnąłem. Więc pytanie brzmi tak: czy jest w ogóle możliwe takie coś? Żeby wyświetlacz się przemieścił? Czy jest po prostu umieszczony tam na "bardzo" sztywno?

#4 alladyn21

alladyn21
  • 1 207 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 11:59

nie z tego co wiem nie jest na bardzo sztywno jedn gosciu na forum kiedys rozebral ip i mial potem jaja z wyswietlaczem ;p i z jednej strony wsadził papierek czy tam zapałke zeby mu sie nie przesuwało xD

#5 req

req
  • 163 postów
  • SkądOln

Napisano 21 sierpnia 2009 - 12:48

Dorwę jutro w jakimś salonie 3GS'a i porównam :D Bo nie mogę z tym spokojnie żyć :D

#6 alladyn21

alladyn21
  • 1 207 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 16:42

Mam przed soba 3gs i u mnie odleglosci sa te same

#7 anti8

anti8
  • 148 postów
  • SkądBytom

Napisano 21 sierpnia 2009 - 16:47

Wiesz co, kiedys zainstalowalem sobie golfa na iphonie, gra polegala na tym, zeby jak najmocniej zrobic ruch iphonem, ale potem poczytalem na forum i ktos napisal, zeby nie grac bo sie ekran przesuwa.. Poczytaj, pewnie gdzis to na forum jeszcze jest :P

#8 Goku

Goku
  • 1 586 postów
  • SkądGorlice

Napisano 21 sierpnia 2009 - 17:39

Wiesz co, kiedys zainstalowalem sobie golfa na iphonie, gra polegala na tym, zeby jak najmocniej zrobic ruch iphonem, ale potem poczytalem na forum i ktos napisal, zeby nie grac bo sie ekran przesuwa.. Poczytaj, pewnie gdzis to na forum jeszcze jest :P

Dobre to było:D:D:D Pamiętam jak po pijaku gralismy w to z qumplami na moim starym iPhonie 3G :D:D Wciąż sie dziwie że iPhone przetrwał :lol: Przypomnij nazwe tej gry:):)

#9 anti8

anti8
  • 148 postów
  • SkądBytom

Napisano 21 sierpnia 2009 - 17:49

SGN Golf :D

#10 Krzema

Krzema
  • 190 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 21 sierpnia 2009 - 18:31

Heh, w takim razie nie chcielibyście zagrać w iShake... :D:D [jest w AppStore, teraz już płatny]. Tak pokrótce: chodziło o to, aby jak najbardziej wstrząsnąć jakimś musującym winem tak, aby jak najszybciej wyleciała cała zawartość butelki. Był chyba nawet kiedyś konkurs: kto zejdzie poniżej 6 sekund, dostanie nagrody :D Dziwię się, że mi się nie poprzesuwało co nieco... :D No, lekki offtop się zrobił... :) @req: Jak mocno się ten wyświetlacz przesunął? Widać wszystko co wyświetla czy już ramka zasłania jakiś fragment?

#11 req

req
  • 163 postów
  • SkądOln

Napisano 21 sierpnia 2009 - 22:31

Wszystko już widać. Problem ogarnięty. Potrząsnąłem nim. Wcześniej też było wszystko widać. Przesunięcie było nieznaczne.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych