Witam
jakim cudem iPhone 3G oraz 3GS ma te same oprogramowanie a jednak da sie w nim nagrywac oraz jest kompas? Jakies dodatkowe ''wbudowane'' oprogramowanie tam jest czy jak? moze dodatkowy kompas jest w 3GS? sam juz nie wiem ... moze mi ktos to wytlumaczyc? moze jednak inne jest w 3GS? jak tak to da sie je wgrac do zwyklego 3g?
Pzdr

Kompas i nagrywanie iPhone 3GS ? Oprogramowanie?
Rozpoczęty przez
lukasz66
, 26 cze 2009 02:04
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 czerwca 2009 - 02:04
Napisano 26 czerwca 2009 - 06:37
To nie jest takie samo oprogramowanie - w tym cały sekret.
Napisano 26 czerwca 2009 - 07:02
3GS ma magnetometr wbudowany dzięki temu działa kompas
Napisano 26 czerwca 2009 - 08:35
E tam, długo milczałem i nie zamierzałem wyrazac opini na temat premiery nowego 3gs. Jednak teraz krotko i zwiezle wyraże co mysle.
Generalnie jestem mega zawiedziony. Jedyny plus nowego iphone to szybkosc i nowa bateria. Jesli dodatkowy ram i lepszy procek daje takie efekty jak piszą a bateria trzyma dluzej to super. Reszta to nic takiego, by kupować nowy tel za prawie 3 koła... Aparat i autofocus to druga w miare fajna rzecz, ale co z tego? dzis masa telefonów to ma. Co do kompasu.... jak sie o tym dowiedzialem, to pomyslalem, ze to smiech na sali. Ja rozumiem, zeby traktowac to jako jakąs dodatkową aplikacje/gadzet. Ale jeden z głównch elementów??? Alternatywą "niesamowitego" postepu techniki apple jakim jest wbudowany kompas może być chociażby ta aplikacja iTunes Store - MotionX? która juz istnieje od ponad roku w appstore, w wersji darmowej. Takie rzeczy jak dytafon, kopiuj wklej zalatwia nowy soft. I to jemu nalezą się oklaski. Ma swoje wady, ale jest znacznym krkiem do przodu. Rozmowa na temat bajerów w nowym iphonie typu kompas jest po prostu smieszna.
Generalnie jestem mega zawiedziony. Jedyny plus nowego iphone to szybkosc i nowa bateria. Jesli dodatkowy ram i lepszy procek daje takie efekty jak piszą a bateria trzyma dluzej to super. Reszta to nic takiego, by kupować nowy tel za prawie 3 koła... Aparat i autofocus to druga w miare fajna rzecz, ale co z tego? dzis masa telefonów to ma. Co do kompasu.... jak sie o tym dowiedzialem, to pomyslalem, ze to smiech na sali. Ja rozumiem, zeby traktowac to jako jakąs dodatkową aplikacje/gadzet. Ale jeden z głównch elementów??? Alternatywą "niesamowitego" postepu techniki apple jakim jest wbudowany kompas może być chociażby ta aplikacja iTunes Store - MotionX? która juz istnieje od ponad roku w appstore, w wersji darmowej. Takie rzeczy jak dytafon, kopiuj wklej zalatwia nowy soft. I to jemu nalezą się oklaski. Ma swoje wady, ale jest znacznym krkiem do przodu. Rozmowa na temat bajerów w nowym iphonie typu kompas jest po prostu smieszna.
Napisano 26 czerwca 2009 - 08:40
ale on się tylko spytał jak to działa

Napisano 26 czerwca 2009 - 22:26
Alternatywą "niesamowitego" postepu techniki apple jakim jest wbudowany kompas może być chociażby ta aplikacja iTunes Store - MotionX? która juz istnieje od ponad roku w appstore, w wersji darmowej..
Czym się wersja full różni od wersji light ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych