Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Adobe Ilustartor CS 2 na PB


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tomo

Tomo
  • 214 postów
  • SkądWars i Sawa

Napisano 08 czerwca 2006 - 12:50

Czesc mam dosc dziwny problem z Ilustartorem CS2 na Powerbooku 1.67. Otoz za kazdym razem po zaintalowaniu, wszystkie inne aplikacje pakietu normalnie sie uruchamiaja a Ilustrator cs2 - nie chce. Wczytuje sie i juz na samym koncu (wczytywania) "wylacza sie" w charakterytyczny sposob uciekajac rowniez z dock'a. Probowalem uruchamiac go bez update' u jak i z najnowszymi - za kazdym razem to samo. Przekopiowalem tez zainstalowana dzialajaca wersje z kompa obok - bezskutecznie. Co ciekawe na G5 obok, calosc instaluje sie idziala bezblednie. Za kazdym razem gdy instaluje na nowo wywalam wszystkie skladniki cs2 z calego komputera (libraries, prefernces, etc.) Cs2 to upgrade w wersji angieslkiej a system to OS X 10.4.6 Rownolegle mam zaistalowane idzialajce stare aplikacje z CS 1 pozdrawiam i zgory dzieki za podpowiedzi

#2 tomasz

tomasz

  • 10 965 postów
  • Płeć:
  • SkądBełchatów, PL

Napisano 08 czerwca 2006 - 13:42

Sprawdź przywileje. Applications -> Utilities -> Disk Utility -> Verify Disk Permission

#3 Tomo

Tomo
  • 214 postów
  • SkądWars i Sawa

Napisano 08 czerwca 2006 - 17:38

Adobe Ilustartor CS 2 na PB - problem Niestety nie pomaga, wybieram naprawianie - naprawia, naprawione - restart i to samo. Zaczynam sie zastanwiac nad zmiana calego systemu...

#4 tombobombo

tombobombo
  • 226 postów

Napisano 08 czerwca 2006 - 19:32

hm... miałem bardzo podobną sytuację tyle tylko, że z Illustratorem CS; trzy razy wypadł, ale za czwratym razem zadziałał i tak już sobie działa ;) ale nie mam pojęcia co miało na to wpływ




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych