Ja też bym stawiał na laptopa. Ale wg mnie można kupić taniej zwykłego PC-ta z podobnymi (lub lepszymi) podzespołami a jeżeli laptop miałby służyć do Skypa, Gadu, maili, internetu i ogólnej łączności ze światem to kup PocketPC czy innego palmtopika. Oczywiście jako że strona jest Macowa to poleciłbym iPhone'a. Więc wg mnie to powinien być piecyk i iPhone. Ale jeżeli to ma być jedno urządzenie to laptop. Mam często styczność z Mac OS X i wiem, że jest to system łatwiejszy w obsłudze niż Windows, bardziej intuicyjny i ładniejszy, ale wiadomo, że przyzwyczajenia z Windy zostają i trzeba by było znaleźć zamienniki dla programów.
Co wybrać - mobilność na zewnatrz i wygoda korzystania w domu w jednym?
Started by
mackr
, 13 Apr 2008 19:17
26 replies to this topic
Posted 20 April 2008 - 13:45
Posted 30 April 2008 - 13:53
Musisz sobie zadać Pytanie... Po co ?!
Wypisz sobie ZA i PRZECIW dla Pc i Laptopa i zobaczysz co Ci wyjdzie
Ja od 4 lat Laptopy preferuję ! Teraz świat leci do przodu i trzeba być mobilnym
Mam na co dzień do czynienia z Pc ale jakoś...
W laptopie gorzej z rozbudową... w Pc raczej większego kłopotu nie ma ( obudowę zrzucasz i działasz
)
A jak to nie pomoże to przed zakupem zaczep jakiegoś przypadkowego przechodnia i niech on podejmie za Ciebie tą decyzję
Wypisz sobie ZA i PRZECIW dla Pc i Laptopa i zobaczysz co Ci wyjdzie
Ja od 4 lat Laptopy preferuję ! Teraz świat leci do przodu i trzeba być mobilnym
W laptopie gorzej z rozbudową... w Pc raczej większego kłopotu nie ma ( obudowę zrzucasz i działasz
A jak to nie pomoże to przed zakupem zaczep jakiegoś przypadkowego przechodnia i niech on podejmie za Ciebie tą decyzję
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users